Fryse beskyttelse ideer for vann rør

December 22

Fryse beskyttelse ideer for vann rør

Når vannet fryser, utvides den, som kan forårsake rør å sprekk og skille. Beskytte din vannrør fryser er svært viktig i å hindre dem fra å bryte og forårsaker kostbare skade. Du kan beskytte vannrør i Uoppvarmet områder, for eksempel kravlesøket spaces, hage skur, loft og garasjer, under minusgrader ved å ta noen forholdsregler.

Enkel

La en kranen dryppe kan hindre en pipe sprengning på grunn av ytterst kulden temperatur. Tillater en tappekran å dryppe vil gi lindring fra overdrevent press. Overdreven trykket bygger når frysing skjer; men vil tillater vannet å piple holde vann beveger seg gjennom rørene og hindre frysing. En annen enkel idé er å åpne skap og skap dører under alle synker i et hus. Dette gjør at varmen til rørene å fryser.

Rør isolasjon

Måle alle rør utsatt for frysing. Kjøpe tilsvarende størrelse skum isolasjon fra en oppussing butikken å dekke rørene. Skum isolasjon har en delt på midten slik at du kan skli det lett over rørene. Hvis du ikke har noen skum isolasjon, vikle rørene i håndklær eller tepper og holder på med duct tape. Andre rør isolasjon bruke på rørene inkluderer varmen tape og kabelen. Pakk tabellen eller kabel på noen utsatte vannrør tett for å hindre at rørene fryser.

Frostvæske

Hell frostvæske i vask, dusj og toalett kloakk. De toalett og kjøre litt vann i avløp flytte frostvæske videre gjennom rørene. Bruk en ikke-giftig frostvæske, som RV frostvæske Ifølge nettstedet avløp spørsmål og svar. RV frostvæske er giftig og luktfri. Det er også trygt å bruke med kobber, messing, plast og stål. Ikke-giftig frostvæske er tilgjengelig på maskinvare og hjem forbedring butikker.

Utendørs

Utendørs vannrør, som rør i en garasje og utendørs kraner, trenger beskyttelse fra minusgrader, også. Skum isolasjon dekker er tilgjengelig på oppussing butikker og jernvareforretninger som snapper den utendørs vann kraner. Kapslene er værbestandig med plast på utsiden og skum på innsiden. Renne alt vannet fra utendørs kraner å fjerne noe press før frysepunktet temperaturer hit og før du plasserer skum dekker på. Dekk andre utsatte utendørs rør med skum isolasjon, varmen tape eller kabelen.