Frukttrær du kan vokse innendørs

August 9

Frukttrær du kan vokse innendørs

Glem voksende løvfellende frukttrær, for eksempel kirsebær, Eple og pære trær, innendørs. Disse trærne må en skremmende periode mellom 32 og 40 grader hver vinter produsere frukt våren. I stedet fokusere på tropiske og semi tropisk frukt varianter som trives i varme forhold.

Typer

Prøv dverg sitrustrær, som forbedret Meyer sitron, som er faktisk en Sure oransje, eller kumquat og limes. Sitrustrær produsere duftende blomster og attraktive blanke blader i tillegg til flere pounds av frukt hvert år, avhengig av variasjon. Vokse bananer, granatepler, ananas, avokado og papaya innendørs, i tillegg, husk at disse plantene sannsynligvis ikke frukt pålitelig innendørs.

Beholdere

Velg en plast, leire eller metall beholder som har minst 5 gallon av jord. Sikre at potten har tilstrekkelig drenering hull og vurdere å sette den på et stativ med hjul så du kan enkelt flytte den utenfor våren eller vedlikeholdsoppgaver. Beholderen fylles med en blanding av 4 kubikkfot torv moss og 2 kubikkfot hver kompost, sand og perlite. Legg 1 lb dolomitt kalk og 3 1/2 pund 17-6-10 gjødsel. Du kan alternativt kjøpe en lett potting blanding som inneholder sand og torv mose. Beholder vokst trær må godt drenert jord å hindre råtnende og sykdom problemer.

Regelmessig vedlikehold

Angi frukttrær utendørs i full sol i løpet av sommeren og vann dem ofte. Bruke en syreholdig eller balansert gjødsel i mars, juni-August. Bringe trærne innendørs når temperaturene slippe neden 40 gradene ºF høsten. Plasser dem i et lyst rom som mottar minst fem til seks timer med sollys per dag eller vurdere å installere en voksen light. La jorda tørke ut litt og vann sjeldnere.

Problemer

Frukttrær dyrket innendørs er mer utsatt for insekt angrep på grunn av manglende predatorer. Dis treet ofte med en sprayflaske fylt med vann å fjerne bladlus og gi fuktighet. Skrubbe bladene med en fuktig svamp å holde den ren. Hvis insekt infestation er alvorlig, ta treet utendørs, og bruker en insecticidal såpe. Sitrus trær vokser best innendørs på et kjølig, litt fuktig rom.