Frukttrær & bier

February 26

Frukttrær & bier

En honningbie er en av de viktigste for mennesker på grunn av sin evne til å pollinering frukttrær og andre planter. Uten honning bier, ville moderne jordbruk ikke eksistere.

Pollinering

Sette frukt, må blomster av frukttrær være pollinated. For mange typer frukt er trær, primær- eller bare pollinator honningbie.

Honning bier

Honning bier har muligheten til å vibrere en blomst ved hjelp raskt flagrende vingene. Dette er ofte den mest effektive måten å helt pollinerende blomsten og stimulere maksimal produksjon fra hver blomst.

Deling

Bier naturlig kryss-pollinate trær, overføring av pollen fra en blomst til en annen på en annen plante. Dette øker produksjon og kvaliteten på frukten sammenlignet med self-pollinating planter.

Betydning

Mange viktige jordbruksprodukter som epler og pærer krever pollinering av honning bier. Ifølge Barry H. Thompson av Thompson Apiaries LLC er det knapt nok honning bier i USA for å opprettholde dagens produksjonsnivåer.

Problemer

Colony Collapse Disorder har spredd seg gjennom honning bikuber og dreper mange honning bier, ifølge Barry H. Thompson av Thompson Apiaries LLC. Hvis problemet vedvarer, har det potensial til å eliminere hele typer frukt fra menneskets kosthold.