Frukt treet mate instruksjoner

May 22

De må mates riktig til rett tid av året for å få mest ut av frukttrær. Du må også beskjære og trene frukttrær for maksimal avkastning. Fjerne døde lemmer og beskjæring Terminaler for å oppmuntre siden vekst er gunstig for frukttrær. Etter fôring frukt treet, vanne området sjenerøst med en hageslange eller plen sprøyta.

Når å mate frukttrær

Årlig mate din apple, kirsebær, nektarin og plomme trær med nitrogen-rik gjødsel. Ifølge Texas A & M University avdeling for hagebruk vitenskap, hvis jord pH er over 7,8, trenger du ikke noe annet. Når jord testing avslører en pH-nivået under 7.5 og fosfor eller kalium mangel, først feed frukt treet ved hjelp av gjødsel som leser 15-5-10. Bruke nitrogen feedings senere.

Tillate nylig transplantert frukttrær å vokse i en måned før mate dem. Ikke spre gjødsel i 6 inches av stammen. Spre 1 kopp gjødsel i en 2 fot sirkel rundt frukttrær. Mate frukttrær igjen i mai eller juni etter planting, følge instruksjonene ovenfor.

For den andre sesongen av frukttrær, øke fôring området til en 3 foot sirkel. Mate frukt treet tidlig om våren. I den tredje sesongen øke 2 kopper og den fjerde sesongen til 3 kopper. Kontakt lokale samarbeidsvillig forlengelse office for den beste måneden å mate frukt treet.

Mate frukttrær med Nitrogen

Det er enkelt å mate frukttrær med nitrogen. Du finner både organisk og syntetisk nitrogen gjødsel på din lokale planteskole eller hagen butikken. Ifølge Jeff Schalau, bakgården Gardner for Arizona samarbeidende forlengelse, Yavapai County, er"de vanligste formene for syntetiske nitrogengjødsel ammonium sulfate, ammoniumnitrat og urea." Bruke gjødsel etiketten og nevnte instruksjonene i delen "Når å mate frukttrær" i denne artikkelen.

Organisk nitrogen rike gjødsel er laget av composted materialer som sagflis og husdyrgjødsel. Kompost tea er et flytende gjødsel at bruker riktig alderen gjødsel. Fylle en bøtte 1/3 full med gjødsel og deretter fylle tomrommene med vann. Dekker bøtte og la den i skyggen for opp til 3 dager. Skille væsken fra faste stoffer ved å belaste. Fortynne kompost tea 1:5 med vann. Ikke gjødsle innen 6 tommene av tømmerstokken. Mate frukt treet bladverket direkte ved å bruke en spray slange vedlegg. Vann treet med kompost tea i rot-området som strekker seg så langt som tips av grenene.