Frukt treet insekter & skadedyr

December 6

Hjem gartnere elsker å vokse sine egne frukt. Som de gjør, må insekter og skadedyrbekjempelse vurderes i tillegg pruning og andre aspekter av home orchard omsorg. Insekter og sykdommen kan kontrolleres før fruktbærende planter plasseres i bakken. Område, jordas fruktbarhet og rekke frukt alle tiltre lek. Planter kan kjøpes som sykdom og insekt motstandsdyktig. Selv så, ikke alle frukt insekter og skadedyr kan unngås.

Fluer

Frukt fluer og huse fluene er tiltrukket av frukt. Kirsebær Mark dukke opp i begynnelsen av juni, mens apple og berry Mark vises i begynnelsen av juli, avhengig av sted. Når Mark dukke, vokser kvinner til voksne over en 7-til-10-dagers periode. Når kvinner er klar til å mate og legge egg, er de tiltrukket av frukt treet blader, fôring på bladlus honeydew og blad eksudater. Fly parring og Mark-klekking skjer gjennom September.

Å fange fluer, gul klissete feller kan henges nær frukttrær sommeren. Sprøyting disse feller med små mengder ammoniakk tiltrekker fluer enda mer, siden duften av ammoniakk lukter bladlus honeydew. Plass fellene 1/3 av veien i treet bladverket. Bare 1 til 3 fly feller er nødvendig for hver treet eller berry bush. Erstatte fly feller ukentlig gjennom harvest.

Anløpet fabrikk feil

Anløpet fabrikk feilen er en vanlig bakgård pest. De forårsake dype gropene frukt. Voksne overvintrer, fôring på nye knopper våren. Anløpet fabrikk feil skade blomstrer tidlig på våren og deformerer frukt som det utvikler seg. Når apple blomstrer slår rosa, flekket felle plante feil med en hvit klebrig felle. Hvit selvklebende strimler ut store kronblad for feilen. Sette strimler på sørsiden av hver epletreet i øyehøyde. En stripe er nok for dverg varianter, men store trær må kanskje to eller tre. Fjern fellene når frukten utvikler seg.

Codling møll

Codling møll er horrible i hjem frukthager. Larvene begrave i frukt og spise nær frø hulrom. Codling møll er av en klebrig brun masse rundt hull. Dette er ormen avføring, som er presset ut av tunnelen som det burrows. Noen orchardists anbefaler sprøyting frukttrær med insektmiddel to ganger i løpet av sesongen. Første påsprøyting er rett ved petal faller-off og andre påsprøyting er i midten av juli. Det er to sprayings fordi codling møll har to generasjoner per år. I en organisk program satt feller fra begynnelsen av spirende for fullfarge kronblad. En annen mulighet er netting. Noen eksperimenter med feromoner ble fullført, men effektiviteten har ennå ikke fastslås.

Redbanded sommerfugler

Redbanded-sommerfugler er et problem for frukttrær fordi disse skadedyr spise løvverk. De er ikke et direkte problem for frukt treet dyrkere, bare fordi leafrollers spiser alle bladene. Feller for redbanded leafrollers bruker ofte feromoner. Mannlige leafrollers er vanligvis tiltrukket en felle som inneholder sin feromoner i fem minutter. Fastsatt fellene i April, og endre dem en gang i måneden.

Orientalske frukt møll

Orientalske frukt møll er et stort problem for fersken og noen apple varianter. Disse møll vises i mai, lå egg og larver lever på anbud kvister og terminaler. De blir voksne ved midten av juli. Deres Larvene frukt, forårsaker grøtaktig og wormy fersken. Det er enda en tredje generasjon av voksne, som også Larvene frukt. Feromon feller fange menn effektivt. Erstatte fellene før hver ny generasjon vises. Sette de første fellene i trærne i April. Fastsatt i andre parti av feller rundt slutten av juni. For epler, fastsatt en tredje runde med feller sent i sesongen.

Fersken treet Borer

Fersken treet borers er faktisk Glassvinger som ser ut som veps. De plager nesten alle fersken treet og mange typer kirsebær og plomme trær. Larvene spiser den indre Barken av tømmerstokken. De er markert ved frass de presse gjennom sprekker i barken og en klebrig gummi produsert av treet. Feromon feller blir brukt med hell for mating avbrudd, men mange orchardists foretrekker å bruke bagasjerommet spray.