Frukt treet Guide

December 5

Frukttrær trenger spesiell omsorg å bare rikelig frukt. Denne omsorg begynner med å velge riktig treet for klimaet og plante den i riktig sted inne din gårdsplass. Vann, riktig befruktning og beskjæring er også avgjørende for en vellykket frukt treet.

Velge et tre

Velg en frukt tre som vokser best i klima du bor i. Sitrus trær vokser best i varm og solfylt klima. Plommer trenger fuktig jord, men apple og fersken ikke. Noen varianter av epletrær trives i kalde, våte klimaer, og andre gjør i et varmt klima. Det beste stedet å kjøpe frukttrær er på et lokalt dyrket barnehage; Dette vil sikre at treet vokser i lokasjonen. Velg en frukt treet som er self-pollinating, ellers må to av samme type av tre, men av forskjellige varianter. Når du velger en frukt tre, holde inne sinn at noen av dem er rotete og slipp blader og frukt. Sitrustrær ikke slippe og gjøre et godt valg hvis du ikke ønsker å rense. Når du velger ut din tree, kontroller at stammen er rett og grenene ser ikke skjev. Røttene skal være fuktig, og treet skal ikke se ut som om det har lidd solskader.

Beliggenhet

Ta frukt treet hjem fra barnehager og plante den en gang. Hvis du ikke plante den en gang, beholde røttene fuktig bare to uker.

Finn det perfekte stedet å plante frukt treet. Frukttrær vokser best i fullt sollys. Frukttrær må nok plass til å vokse; dverg trær må ca en 8-fots diameter, semi dverg trenger 15 fot og standard størrelse frukttrær trenger en tomt på jorda som er ca 20 fot i diameter. Vær oppmerksom på at noen standard frukttrær kan vokse så høyt som 25 fot.

Planting

Frukt treet jord måtte bli beriket slik at det er den perfekte kombinasjonen for av treet. Økologisk kompost og en god planting blanding kan berike din gjeldende jord. Grave hullet omtrent 18 inches dyp og legge til kompost og planting blanding. Legg nok skitt slik at når du angir treet i hullet pode linjen blir 2 inches over bakken. Fylle hullet rundt treet med din kombinasjonen av plante blanding og originale dirt. Overfylle hullet slik at det er et par inches over bakkenivå fordi skitt komprimerer ned når du vann den. Eierandel treet om nødvendig.

Vann

Vann treet grundig og tamp ned jorden rundt treet. Følg instruksjonene for din tree når du begynner en vanning tidsplan.

Gjødsel

Gjødsle nye trær med nitrogengjødsel tre uker etter planting. Fortsette å befrukte treet på anbefalte intervallene kreves for din type frukt treet.

Beskjæring

Mest tid å beskjære en frukt tre er under sovende sesongen eller når det er ingen bladene på treet. Ta hensyn til sucker skudd på stammen av treet, og fjerne dem så snart du ser dem. Ulike typer frukttrær må være beskjæres for beste frukt produksjonen så lite forskning kan være nødvendig på av treet.