Frukt som produserer kollagen

August 30

Frukt som produserer kollagen

Kollagen er et protein som er ofte funnet i pattedyr, spesielt i muskelvev samt fibrøs bindevev i kroppen. Kroppen vert 29 typer kollagen, som utgjør mellom 25 og 35 prosent av hele kroppen proteininnhold, ifølge Zdzislaw Sikorski, som redigerte "kjemiske og funksjonelle egenskaper matproteiner." Mens kroppen produserer naturlig kollagen på egen hånd, hvor produksjonen tendens til å reduseres med alderen. Supplere dietten med bestemte typer protein og frukt kan hjelpe for å kompensere reduksjon i kollagenproduksjonen.

Formål

Kollagen er ansvarlig for den generelle tilstanden til en persons kropp. Det hjelper for å gi sener, bein og bindevev med strukturelle integritet samtidig opprettholde sunt hår, hud og negler. Uten riktig kollagen produksjon, aldrende hud blir mer synlig og ledd kan mangle fleksibilitet. Ifølge Robert F. Diegelmann, Ph.D. tilhører 90 prosent av kroppens kollagen skriver jeg, som er ansvarlig for hud, sener, ligatur, organer og bein.

Vitamin C

Frukt og grønnsaker som er høy i vitamin C hjelpe med produksjonen av kollagen, ifølge Linus Pauling Institute. Som en tommelfingerregel, frukt og grønnsaker som er rød, har lilla eller blå i fargen en tendens til å være høyere i vitamin C. Disse inkluderer frukt som blåbær, rosa grapefrukt, tomater og jordbær. Appelsiner, mens ikke rødt, lilla eller blå, også inneholde store mengder vitamin C. grønnsaker høy i vitamin C inneholde søtpoteter og paprika. I tillegg til kollagen produksjon hjelpemidler vitamin C også i helbredelse sår og opprettholde bentetthet.

Avocado olje

Avocado olje, som er avledet fra avocado frukt, er rik på næringsstoffer som vitamin A, kalium, betakaroten, omega-3 og vitamin E. Alle arbeide sammen for å forbedre hudens kollagen og å huden idrettsutøvere og avta tegn på aldring. Mens spise frukt selv er gunstig, avocado olje i ulike skjønnhet eller hudpleieprodukter gjør en effektiv substitusjon.

Flere kilder til kollagen

Mens frukt og grønnsaker kan stimulere produksjon av kollagen i kroppen, fungere proteiner høy på mineraler som kobber eller niacin like bra. Kobber finnes i ulike sjømat elementer som krabber, østers og hummer så vel som sjokolade og nøtter. Fungerer som en antioxident og bidrar til å lindre kroppen av frie radikaler, snu den negative bivirkninger av aldring. Niacin innhold er høy i sjømat elementer som tunfisk og sverdfisk så vel som i rødt kjøtt. Niacin, medlem av Vitamin B familien, fremmer sunn blodsirkulasjon og reduserer huden hyperpigmentering. Frukt som inneholder spor av niacin inkluderer fersken, aprikoser, bananer og svisker.