Frukt modnes og kunstig Carbonate

March 9

Frukt modnes og kunstig Carbonate

Frisk frukt gi ernæringsmessige fordeler for folk i alle aldre. Dessverre kan kjemikalier som er lagt til fruktene å øke modning prosessen forårsake mer skade enn godt. Enkelte forbrukere er ikke kjent hva kjemikalier lagt til frukt før de kjøper den. Kunstig karbonater brukes ikke til å modnes frukt. Kalsiumkarbid, men brukes som en modning agent.

Kunstig Carbonate

Kunstig karbonater finnes i ulike produkter forbrukerne bruk regelmessig. For eksempel injiseres karbonat i drikkevarer - som brus og øl - gi drikke sin bruse. Kalsiumkarbonat er en hovedingrediens i over-the-counter Antacida. Kalium karbonater brukes også som en mage antacid. Ammonium karbonater finnes i bakevarer, iskrem, kakao og bakepulver. Magnesium karbonat er en vanlig antacid og avføringsmiddel og en anti-caking agent.

Modning agenter

Kalsiumkarbid er en vanlig modning agent i enkelte land. Når oppløst i vann, produserer kalsium karbid acetylen, som vil modnes frukt. Dessverre acetylen er kjent for å påvirke nervesystemet, og industriell grade kalsiumkarbid kan inneholde noen nivåer av fosfor og arsen. Det er ulovlig å bruke kalsiumkarbid i USA og mange andre land for å modnes frukt. I stedet bruker de fleste land etylen gass. Frukt produserer etylen gass naturlig til hjelp i modning prosessen.

Hvorfor bruke modning agenter?

Frukt modnes naturlig på egenhånd; men leveres en modnet frukt ikke godt. For selskaper, bruke en modning agent ikke bare tillater dem å høste fruktene før de er moden, men gir også et mer slitesterkt produkt når du sender dem.

Modning fruktene naturlig

For å modnes frukt trygt og naturlig hjemme, plasser unripened frukt i en brun papirpose med en modnet banan. Moden banan utgivelser etylen, som er frukten er naturlig modning prosess. Etter ca 48 timer være frukt moden.

Betraktninger

Når plukket, vil noen frukt - som ananas, jordbær, honeydew, bringebær og meloner, ikke modnes. Disse fruktene kan mildne når de plukkes. Denne nedtoningen er forverring, ikke modning.

Hvis du vil eliminere eksponering for unødvendig kjemikalier lagt til frukt og grønnsaker, kan du kjøpe ferske råvarer fra økologiske bønder.