Frukt & grønnsaker du kan vokse i California

August 27

Frukt & grønnsaker du kan vokse i California

California er en av de viktigste frukt og grønnsaker-voksende regionene i USA. Mye kommersiell produksjon finner sted i Central Valley, men California klima kan gartnere å plante og vokse frukt og grønnsaker i alle områder av staten.

Kirsebær

California er en bemerket kirsebær voksende regionen mens viktigste voksende regionen for kirsebær er de Central Valley, kan du også vokse kirsebærtrær i kyststrøkene. Søte kirsebær varianter, som Bing og svart Tartarian, varianter ofte spist fersk, mens Sure varianter som Meteor og Nordstjernen dyrkes vanligvis bruke i paier og bevarer.

Oliven

Oliven vokser i varme, tørre områder, og vokse i mange områder av California, inkludert Central Valley og Southern California. Du kan vokse en rekke varianter av oliven i California, inkludert Manzanillo, som er en rekke vokst for tabellen og Leccino, vokst for bruk i produksjon av olivenolje.

Varme - og kule-sesongen grønnsaker

Cool sesongen grønnsaker er de som må være plantet og høstet til de kjøligere tidene av året, betyr våren og høsten. Cool sesongen grønnsaker inkluderer gulrøtter, hvit poteter og globe artisjokker. Varme sesongen avlinger, hvilke burde være plantet og høstet våren og sommeren, inkluderer lima bønner, vannmelon og sukkermais.