Front-Gate busker

December 26

Front-Gate busker

Ditt foran porten er det første som greets besøkende til ditt hjem. Det landskapsarbeid skal skape en følelse av velkommen som trekker gjester til inngangsdøren. Busker plantet på en hovedporten ramme posten. Et innbydende landskap, Velg lav vekst busker som ikke vil dominere posten og gjøre det virke illevarslende. Hvis du foretrekker høye busker, plante lite vedlikehold, kolonne varianter som ikke krever overdreven beskjæring å være ryddig. Velg busker som trives i din region US Department of Agriculture anlegget hardførhet sone.

Sone 4

USDA sone 4 erfaringer gjennomsnittlig årlig nedturer til minus 30 grader F. Stå Fast lønn (Spisslønn "Stå Fast"), en cultivar av japansk maple, er hardføre i USDA sonene 4 til 7. Det vokser sakte 3 fot høye og 1 fot bred og mørke, ruffled løvverk. Denne løvbusk trives i full sol til delvis skygge og fuktig, godt drenert jord. Scotch røsslyng (Calluna vulgaris) blir 2 fot høy med en 4-fots spredning. Dette sakte voksende evergreen har stigende grener dekket med små blader som slå bronse i vinter. Den blomstrer med rosa og lilla blomster fra sommer gjennom høsten er hardføre i sonene 4 til 6. Det foretrekker sur jord og sol å delvis skygge.

Sone 5

På USDA sone 5 nå gjennomsnittlige lavtrykk minus 25 grader. Chenault Berberis (Berberis x chenaultii) er hardføre i soner 5 til 8. Den vokser til 4 fot høye med 5-fots spredning har skinnende løv som gjør kobberrøde rød i kjøligere måneder. Dette evergreen tåler en rekke forholdene på stedet og blomstrer med gule blomster etterfulgt av langvarig svarte bær. I treet boxwood (Buxus sempervirens "Arborescens") blir 10 fot høy og 4 fot bred. Dette evergreen har oppreist, konisk form og tett, skinnende løv. Den foretrekker solen å delvis skygge og fuktig, godt drenering jord er hardføre i soner 5 til 8.

Sonen 6

For å trives i USDA sonen 6, tolerere busker nedturer til minus 15 grader. Hertug hager barlind (Cephalotaxus harringtonia "Duke Gardens") er hardføre i soner 6 til 9 og vokser sakte til 5 fot høy med en lik spredt. Dette evergreen har en semiformal, oval form og stigende grener dekket med skinnende, duftende nåler. Det tåler varme og tørke og trives i godt drenering, fuktig jord. Løvfellende blå tåke busk (Caryopteris x clandonensis) vokser 3 fot høy med en lik spredt. Det produserer sommerfugl-tiltrekke blå blomster og aromatiske blader. Blå tåke busker er hardføre i soner 6 til 9 og foretrekker full sol og godt drenering, loamy jord.

Sonen 7

USDA sonen 7 erfaringer årlige gjennomsnittlige lavtrykk til minus 5 grader. The sandhill rosmarin (Ceratiola ericoides) er hardføre i soner 7 til 10 og vokser sakte fra 1 1/2 til 8 feet tall i en tett, domelike figur. Dette evergreen har aromatisk, needlelike løvverk og gir rød-gul blomster og frukter. Denne innfødt plante tåler tørke og foretrekker godt drenert jord. Gråtende Himalayan cedar (Cedrus deodara "Pendula") blir 3 fot høye og 10 fot bred. Dette evergreen har mørk blå-grønne nåler og hengende grener. Det er hardføre i soner 7-8 og trives i solfylte steder med godt drenert jord.