Frø som vokser vanskelige planter

July 16

Frø som vokser vanskelige planter

Vanskelige planter florerer i natur og hager. De kan være trær, busker, blomster eller ugress. Torner tjene flere formål i naturen. De er en defensiv mekanisme for å holde dyr fra beite på dem. I tilfelle av kaktus hjelpe de styre vannet mot røttene av anlegget. Planter reprodusere gjennom en rekke måter, men produserer frø er svært vanlig. Frøene kan bli spredt av vinden eller wildlife. Mange vanskelige planter reprodusere gjennom frø.

Sweet Acacia (Acacia farnesiana)

Sweet acacia er et lite tre eller busken brukte i landskap i USDA hardførhet soner 9a gjennom 11 eller subtropisk tropiske områder hvor det fortsatt grønne gjennom vinteren. Stammen av anlegget er brune eller grå med lang torner, ofte i par, langs. Bladene er lys grønn og består av runde brosjyrer. Fabrikken produserer popcorn blomster i store klynger etterfulgt av flat, grønne frøkapslene tre til seks inches lang. Pods visner og forblir på anlegget til frøene er spredt. Sweet acacia kan motstå perioder med tørke og gjør en utmerket prøven plante. Det bør brukes i områder med lav trafikk på grunn av lang torner. Sweet acacia overføres enkelt fra frø.

Crown-of-Thorns (Euphorbia milii)

Crown-of-thorns er en svært populær landskapet anlegg til tross for sin torner sin vakre blomster og lav vann krav. Det er også salt-tolerant og kan brukes i kystnære områder. Crown-of-Thorns vokser sakte og krever lite beskjæring. Anlegget er dekket er spiny torner og er ofte feilaktig for en kaktus. Frøproduksjon krever to eller flere planter som pollinate samtidig. Oppdrettere interessert i å utvikle nye varianter hjelpe frøproduksjon ved manuelt pollinerende blomster. Plantene i hager produsere sjelden frø på egenhånd.

Æren av Texas (Thelocactus bicolor)

Æren av Texas er en runde kaktus som produserer en spektakulær blomst. Avhengig av variasjon, blomst kan være rød, rosa og hvitt. Dekket med skarpe spines, vokser kaktusen til åtte til 10 inches i diameter. Æren av Texas overføres vanligvis av frø, som er tilgjengelig for kjøp fra kommersielle aktører.

Rosa multiflora

Multiflora rose er så vellykket på frøproduksjon at det har etablert seg som en invasiv pest i USA. Opprinnelig Hentet fra Japan til å produsere rootstock for hybrid roser, multiflora rose rømt dyrking og spres gjennom og skogland. Det er en rosebusk med hvit eller rosa blomster og stammer så vanskelige at det forstyrrer storfe beite i områder hvor det opprettes. Multiflora rose danner tette, ugjennomtrengelige krattskog. Rose hofter, røde frukter som følger de rosa blomstene, er populær med fugler, som hjelpemiddel i frø distribusjon.