Frø som vokser Giant varianter av grønnsaker

September 3

Mange gartnere vokser giant grønnsaker konkurransedyktig, å skrive sine produkter i statlige messer og veier-offs i ulike kategorier. Mens gigantiske gresskar er den mest kjente av gigantene, finnes det andre kategorier, for eksempel squash, tomater, kål og vannmeloner. Noen dyrkere krysset-rase å opprette egne frø, med de beste resultater frø oppkalt etter at bestemt dyrker. Konkurranser er hard og frøene fra mester grønnsaker er høyt priset.

Gresskar

Dill's Atlantic gigantiske frø er den mest dyrket stammen av gigantiske gresskar. Preget av sin rundhet og enhetlig størrelse, var de første bred av Harold Dill. I oktober 2001 tok en Atlantic gigantiske verdens rekord for en gigantisk gresskar, vekt 1,262 kg. Andre populære gigantiske Gresskarfrø er Hester, Wallace, Jutras og Rose.

Squash

Vis King gigantiske squash ble utviklet av Harold Dill, skaperen av Dill's Atlantic gresskar. Den produserer grønn eller grå-grønn frukt. Dette holdt squash en gang verdens rekord 990 kg. Andre gigantiske squash frø inkluderer Holland, Hester, Jarvis og stripete Cushaw.

Tomater

En krysning mellom varianter av biff, deilig har produsert verdensrekord tomater vekt en over 7 lbs. Ikke bare er det store, men det er meget kjøtt og har en god smak. Stor Zac Hybrid var skapt av overgang to forskjellige typer arvestykke tomater. Disse tomater kan nå til 6 lbs. og ble oppdrettet av Minnie Zaccaria New Jersey.

Lang Gourds

Cody og Caleb Jacobus av Wisconsin tok 2010 verden posten for lang gourds med en 135-tomme gourd de avlet seg fra tidligere vinnere. I 2007 tok en gourd vokst fra en Urena frø verdensrekorden long gourds. Dette gourd også produsert frø som fortsatt er i høy etterspørsel. Johnson/Butler, Jutras, Eaton og Lovelace var blant de andre topp 10 lang-gourd vinnere for 2010.

Kål

Tropic giganten frø produsere kål som er energisk dyrkere med middels-grønt løv. Disse kål pleier å være flat, og kan nå vekter mellom 9 og 15 lbs. Tropic spesielle er også kraftig kål med flat hoder, men er litt mindre, nå mellom 7 og 9 lbs.