Frø flått på mennesker

June 25

Frø flått på mennesker

Flått er delt i to brede typer: myke og harde flått. Hard flått, med en tøff hud og skjelnes hodet, er den mest oppdages av mennesker.

Identifikasjon

Vanligvis tenkt som insekter, er flått stedet nært knyttet til midd, edderkopper og skorpioner. Som andre edderkoppdyr har flått åtte bein, mens insekter har seks. I tillegg har merker smeltet hodet og kroppen i stedet for atskilte områder som de fleste insekter.

Frø flått

Frø flått er ikke en type tick, men heller et stadium i livssyklusen til tick. Som Alabama samarbeidende forlengelse forklarer, kompis vanskelig flått på vert dyr. Kvinnelige faller til bakken og legger fra 3000 til 6000 egg. Dette vil klekke i larvae--kalt "seed flått" på grunn av sin lille størrelse og massive tallene.

Disse Larvene vil klatre gress og busker i nærheten, i store antall, og venter på forbipasserende. Etter fest, de igjen slippe og fortsette på nymph scenen, så Gjentagelse atter for nå voksen. Voksne vil juvet på enda mer blod, kompis, så dør - med en ny generasjon av frø flått født.

Forholdsregler

Fra smertefulle sår Rocky Mountain feber og Lyme sykdom, kan flåttbitt forårsake sykdom. På grunn av antall frø flått født på ett sted, en infisering av frø flått sannsynligvis resulterer i mange biter samtidig.

De fleste sykdommen blir overført etter flåtten er knyttet til mer enn en dag, sier University of Missouri forlengelsen. For å hindre frø tikk eksponering, unngå lange gresset og bruk insektmiddel med DEET eller permethrin. Aldri trykk en hake for å fjerne den, som kan forårsake tick guts til å infisere såret. Trekk haken av av gripe hodet og trekke forsiktig. Fullfør ved å bruke en antiseptisk og oppsøk lege hvis du har feber, en merkelig utslett eller stive ledd. Disse symptomene viser vanligvis fra én til åtte uker etter flåttbitt.