Frigidaire avfukteren spesifikasjoner

September 17

Frigidaire har produsert hvitevarer siden 1900. Om Frigidaires første hjem enheten på markedet var kjøleskap, begynte selskapet å lage iskrem skap, det første selvstendige klimaanlegget i et rom og senere avfuktere. Frigidaire avfukteren beskytter et hus fra mugg og mold forårsaket av en overflod av fuktighet. Avhengig av dine behov, kan du velge fra en rekke avfuktere som produserer opptil 70 pints vann daglig.

25-pint kapasitet avfukteren: FAD251NTD

Frigidaire produserer en 25-pint avfukteren for $166 fra oktober 2010. Avfukteren har en automatisk utkobling, en anti-mikrobiell filter som fjerner usikre allergener og bakterier, front-loading bøtte og fuktighetskontroll. Produktet sitter på hjul, som gjør det lett bevegelig. Enheten høres et varsel når vannet behov endring. Avfukteren sparer også energi med alternativet lav temperatur.

50 pint kapasitet avfukteren FAD504TDD

50-pint Frigidaire avfukteren kan operasjonen med et snev av en knapp, og har en funksjon for fuktighet som gjør at programmet en nøyaktig prosentdel av fuktighet du foretrekker i et rom. Når det er tid for å endre vannet i bøtte, høres et varsel. I tillegg bøtte fjerner enkelt fra forsiden av produktet og den har et bærehåndtak. 50-pint avfukteren kostnadene $188 fra oktober 2010.

70-pint kapasitet avfukteren FDF70S1

Frigidaire produserer en enhet som dehumidifies 70 pints døgnet. Avfukteren har to viften hastigheter, jobber på en lav temperatur, og kan skilte med en automatisk utkobling og en 24-timers på og av timer. Enheten veier ca 44 pounds. Frigidaire 70-pint avfukteren kapasitetskostnaden $319 fra oktober 2010.