Fremgangsmåten i renhold en høy bygning

March 26

Rengjøring en bygning med høyt tak og Vinduer er vanskelig, og kan bli enda mer utfordrende for personer som er uforberedt. Om du prøver å rense en bedrift eller hjemme, er riktig tiltak viktig for effektivt rydde rommet. Benytte produkter rettet mot rengjøring på høye nivåer kan hjelpe deg med ren bygningen før det er skinnende.

Instruksjoner

•Start øverst og jobb deg nedover, som støv og smuss vil trolig bli vekket og faller. Lagre gulvet for det siste området, slik at du gjøre en grundig jobb med hele plassen.

•Sett PVC rør til slutten av slangen i støvsugeren og holde det på plass med duct tape. Bruk stigen for å komme nærmere den høy eller hvelvede tak. Slå på vakuum og bruke PVC pipe slangen for å fjerne støv, spindelvev og alt annet som kan være lur høy opp.

•Vacuum gulvet, husk å samle alle støv eller rester som falt i gulvet under rengjøringen. Hvis du ikke har tepper, spray store mengder gulv renere på gulvet. Husk å lese etiketten og bare velge en renere som er spesielt rettet mot gulvet. En renere kan skade løvtre, laminat, stein eller fliser, hvis brukt feil.

•Mop gulvet i én retning å unngå striper. At gulvet tørke helt, som kan ta flere minutter, før du går på gulvet. Hvis du når gulvet tørker, vises kjedelig eller stripete, prøver mopping det igjen.