Frastøtende for Fig biller

October 14

Frastøtende for Fig biller

Fig biller er metalliske grønne insekter som er kjent for å angripe myk hud frukt som fiken, spesielt på sensommeren. De vil også spise overmoden fersken, druer, tomater, plommer og aprikoser. Voksen fig biller skrape hull i frukt for å spise kjøttet inni. En ekskrementer flekken forblir på huden av frukten. De fleste eksperter anbefaler ikke bruke kjemiske insektmidler for å frastøte fig biller fordi de ikke synes å jobbe. Heldigvis kjent Oktenol og beste fremgangsmåter kan brukes i stedet til fange eller ellers gjøre miljøet ugjestmilde for pest.

Avl Habitat

Fig biller tilbringe sin juvenile tilstand i jord, vanligvis under kompost eller gjødsel hauger, hvor de lever av organisk materiale. Denne pest har blitt stadig mer utbredt over de siste tiårene, trolig tilsvarer økningen i økologisk hagebruk. Organiske gartnere bruker vanligvis backyard kompost hauger, som er en perfekt grobunn for fig beetle.

Økende praksis anbefalingene

Den mest effektive formen fig bille elimineringsprosess er rettet mot pest mens den er i sin grub scenen. I løpet av vårmånedene, fjerne så mye organisk materiale på overflaten nær fikentrær. Slå kompost hauger ofte, som vil utsette noen fig bille grubs som finnes. Hvis grubs er oppdaget i kompost, flom jord, holder den mettet for to påfølgende dager. Så la overflaten tørke, og forherde for å fange noen voksne før de kommer. Dette vil effektivt behandle en infestation problem ved å drepe alle fig beetle grubs.

Fig Beetle feller

Voksen fig biller fly fra avstand å angripe modne fiken. For å minimere attraksjonen, høste fiken tidlig og ofte og tillater ikke falt frukt å være i nærheten av trær. Noen fig dyrkere felle voksen biller bruker en 1:1 blanding av vann og druer, fersken eller ananas juice. Juice plasseres i en beholder med en ledning kjegle felle. Vær oppmerksom på at det er mulig standardlysbildet overlapping kan tiltrekke flere fig biller fra omkringliggende områder.

Identifikasjon problemer

Fig biller, Cotinis mutabilis, er ofte forvirret med litt mindre grønne juni beetle, Cotinis nitida. To insekter varierer litt i behandlingstilbud så det er viktig å skille mellom de to nært beslektede artene. Fig biller er begrenset geografisk fra California til Texas. Grønne juni beetle finnes fra Texas til New York. I tillegg finnes voksen fig biller også senere i sommer enn grønne biller.