Fransk dør vinduet dekker ideer

June 22

Franske dører kan være et elegant tillegg til et hjem. De doble dørene kan være romantisk og dramatiske og franske dører med glasspaneler kan la mye naturlig lys. For ganger når du ønsker å filtrere sollyset eller opprettholde personvern, finnes det en rekke vinduet behandlinger å velge mellom.

Romerske Blinds

Romerske blindene passe utformingen av franske dører, som lar oppbyggingen av romerske blindene å samle på toppen av vinduet når blindene er trukket. Dette skaper grasiøs folder som utfyller den elegante designen til mange dører. Flatskjermer av senket romerske blinds skjule glass windows med en glatt, undervurdert enkelhet. Romerske nyanser kan være skreddersydd fra nesten alle stoff, fra lys, luftig stoffer som forsiktig filtrerer lys til tunge stoffer som fargelegge og gi personvern.

Bambus Blinds

Bambus blindene er både dekorative og funksjonell. De er enkle å operere og kan gi et rom en naturlig, rustikk følelse. Bambus blindene er tilgjengelige i en rekke tretoner og kan matche en rekke indre stiler. Bambus blinds er populære i stilarter fra tradisjonell til moderne, kan gi en ønskelig balanse mellom privatliv og synlighet og er enkle å rengjøre med en tørke fra en fuktig klut.

Stoff dørpaneler

Stoff dørpaneler er mest vanlig behandling for dører. Stoff kuttet til bredden på glasspaneler er installert på stenger øverst og nederst i panelet. Stoffet kan være samlet i midten og holdt med et gøyalt slips slik at lyset. tie kan fjernes og stoffet kan dekke glasset for personvern.