Fransk dør sidelys vinduet behandling

October 12

Utvidelse for en fransk dør kan innredningen eller krydre entryway hjem. De også presentere et område der personvernet kan bli svekket, krever en slags dekker slik at besøkende kan se inne i ditt hjem uten en invitasjon. Det finnes en rekke behandlinger for dette og de varierer i pris. Disse inkluderer spesialdesignede glassmalerier, gardiner og en film som brukes på glasset.

Glassmaleri

Et kostbart men attraktiv alternativ for dekorere utvidelse av franske døren er en spesialdesignet sett med glassmalerier. Kunstner kan hjelpe deg med å bruke design og farger mest bidrar til dine ønsker og gjeldende interiør. Disse kan være paneler som er plassert inne i mot det gjeldende vinduet og sikret på plass eller installert i eksisterende rammen. Avhengig av kompleksiteten i design og størrelsen på vinduene varierer prisen vanligvis fra ca $100 til $150 per kvadratfot, circa 2009. Resultatet er imponerende og øker verdien av hjemmet.

Gardiner

Med forskjellige materialer, farger og mønstre tilgjengelig, kan nesten alle effekt oppnås med gardiner å dekke vinduene. Fra en enkel hvit ren til en dramatisk ruffled draperi varierer alternativene i både design og pris. Den nøyaktige størrelsen på gardiner, avhenger av typen gardin stang du vil bruke og lengden på teppet. I 2009 spenner disse fra litt mer enn $20 et par til rundt $200. Du kan også kjøpe materiale og gardin stenger og gjøre dem selv for en mer økonomisk.

Vinduet behandlinger

En annen økonomisk alternativ for dekorere utvidelse og skjule dem er å bruke et vindu film. Det er filmer tilgjengelig som dekorative, enkel frostet filmer, enda en type designet for å ligne glassmalerier. Speilet filmen er også tilgjengelig slik at du kan se ut, men folk ikke kan se i. Farget glass overlegg kan spesialdesignede å matche ditt innredning like ville være og er mer økonomisk enn glass versjonen. Vinduet filmer fra 2009 varierer fra ca $12 for en enkelt behandling som du kan bruke deg selv i dyrere egendefinerte overlappingen som går rundt $40 til $90 per kvadratfot avhengig av din plassering og design. Mange filmer også blokkere ultrafiolett lys.