Foxglove klassifisering

October 10

Foxglove klassifisering

Foxglove er en gammeldags blomsterhage favoritt. Skjemaet hengende, klokke-formede blomstrer dramatisk, høye toppene, skaper en herlig loddrett effekt når i blomst. Foxglove er tilgjengelig i forskjellige sorter, alle har forskjellige funksjoner. Hver type foxglove bærer et bestemt navn som er ment å reflektere noen grunnleggende karakteristisk for anlegget.

Vitenskapelige klassifikasjonssystem

Verden er fylt med millioner av levende ting. For å gjøre følelse av det hele, utviklet forskere et system der organismer med lignende funksjoner ble gruppert og gitt navn. Navngiving systemet ser ut som en opp-ned pyramide--de på toppen er fjernt beslektet og har bare de mest grunnleggende funksjonene til felles, mens de nederst er nært beslektet og antall distinkte egenskaper. Når et eksemplar som foxglove går gjennom klassifisering prosessen, forskere begynne på toppen av pyramiden og bruke mest åpenbare funksjonene for å avgjøre dette rike den tilhører. De fungerer deretter gradvis mot bunnen av pyramiden å etablere riktig slekten og artene.

Storbritannia, divisjon og klasse

Først og fremst er på foxglove en plante. Medlemmer av planteriket identifiseres med deres evne til å bruke deres bladverket for å produsere energi via fotosyntese. Som medlemmer av planteriket, kan foxgloves være ytterligere preget av det faktum at de bruker frø som en reproduktive mekanisme - ikke alle planter gjør. I frø-produserende delingen, kan prøver bli klassifisert i de som produserer blomster, som foxglove, og som ikke, for eksempel Furua.

Underklasse

Blomstrende planter er delt i henhold til seedlings de produserer. Foxglove frøet er dicotyledonous; den inneholder to frø blader kalt cotyledons, snarere enn en. Disse bladene ernære embryoet og oppmuntre spiring. Når en dicot spirer, bærer frøplante et par fett bladene som nærer unge anlegget. I tillegg dele dicots en rekke fellestrekk, for eksempel bred forlater med nettoført vener og planter som bærer en sentralisert trykk rot.

Familie

Revebjelle er medlem av Scrophulariaceae eller figwort, familien. Det er mer enn 2 arter av figworts over hele verden, mange av hvilke blomstre i de tempererte, fjellrike områdene i Pacific Northwest. Fleste av disse plantene var opprinnelig vokst til medisinske formål og historisk ble brukt til å behandle hemorroider, høflig referert til som "fiken." I dag er det eneste medlemmet i maskeblomstfamilien magisk helbredende grunner foxglove - den naturlige kilden til narkotika digitalis.

Slekten og artene

I det vitenskapelige samfunnet kjent alle levende ting av deres slekten og artene. Dette systemet av binomiske nomenklaturen er ment å beskrive utseende på en prøve eller for å gjenspeile navn, land av opprinnelse eller kjennetegn. Den mest kjente foxglove er vitenskapelig kjent som "Digitalis purpurea." Dette navnet representerer de medisinske aspektene av anlegget mens hyllest til sin vakre lilla eller lavendel blomster.