Foss belysning

November 5

Foss belysning

En foss er en attraktiv funksjonen som gir karakter og interesse til hagen din. Foruten den visuelle effekten, du også få den beroligende lyden av vannet strømmer og sprut over steiner og inn i et svømmebasseng eller tjern. Om natten, kan lyden være den eneste fordelen hvis din fossen ikke er i et godt opplyst. Du kan løse dette problemet ved å velge fra en rekke ulike foss belysning alternativer.

Typer foss belysning

LED lys bruk en liten mengde strøm for lysstyrke de produserer. Solens lys kan installeres uten å grave opp bakken og installere ledningsnett, så de er et godt valg hvis du vil legge til belysning en eksisterende fossen. Rock lyser er lav-voltage lys bygget inn i kamper som ser ut som steiner, slik at de fungerer godt til lys en vannfallet på en måte som skjuler lysarmatur, spesielt hvis du ikke vil se belysning fixtures i løpet av dagen. Fiber fiberoptisk lys kan gi farge endring effekter og har en ekstra sikkerhet fordel, siden komponenten elektriske ikke trenger å være i eller nær vannet. Fiberoptiske kabler er kostbar, men.

Steder for lysarmaturer

Litt lys går en lang vei å øke tiltrekningen av din waterfall natten. Så ikke overdriv ting ved hjelp av flere forskjellige typer av lys på forskjellige steder. Har du flere alternativer. Du kan sette lysarmaturer bak fossen, vanligvis øverst der vannet begynner å falle. Du kan sette igang inventar i bassenget på bunnen, rettet opp til å belyse strømmen av vann faller ned. Du kan bruke vanlige landskap belysning og sikte den ved fossen. Du kan utheve flere andre funksjoner av landskapet i tillegg fossen, treet, plen pryd eller blomsterhage.

Elektrisk hensyn

Hvis du vil legge mye lys, legge en transformator eller kraftig kabel kan bære en større elektrisk belastning. Ønsker du en lys, kobler du den til en utendørs stikkontakt, spesielt hvis det er landskapsarbeid lys ikke ment for bruk under vann. Solens lys kan installeres eksternt du vil installere elektriske ledninger. Hver gjenstand produserer sin egen strøm. Hvis du vil spare penger på prisen for elektrisitet, vurdere LED-lys. Noen lys eller andre elektriske kretser installert for bruk i nærheten av vann bør ha innebygd bakken feil beskyttelse.

Farget lys

Noen lys kan være farget. Noen har innebygde mens andre har fargede linser som kan legges til endre som ønsket. Dyrere systemer har farge endring evne, så samme område kan være opplyst av forskjellige farger på forskjellige tider, gir en regnbue. Som med noen design får du effekten mer Hvis fargene er planlagt ut, i stedet for tilfeldig. En mild endring av farge eller lys av alt én farge vil ha en mer beroligende effekt.

Vurdere hele landskapet

Vurdere belysningen du har, eller planlegger å installere, for resten av landskapet som du bestemmer den beste typen og fargen på belysning for din fossen. En rød-farget lys kan se feil hvis du har et basseng med en lys blå liner og din foss grenser bassenget. Hvis du ikke liker fargen på duken i dammen, kan bruke hvitt lys under den pond vann ikke være det beste valget.