Forurensning Tips å spare vann

June 22

Forurensning Tips å spare vann

Vann er en naturlig ressurs, avgjørende for overlevelsen av hver levende skapning på jorden, det menneskelige, plante- eller animalsk. Environmental Protection Agency sier at mindre én prosent av planetens vann kan brukes av mennesker og det er viktig å holde det dyrebare brøkdel ren. Heldigvis involverer unngå vannforurensning mange relativt enkle endringer, gjør det mulig for alle å hjelpe.

Vær forsiktig med medisiner

Unngå rødme medisiner, både piller og væsker, ned toalettet for å hindre vannforurensning. Kaster medisiner i kommode kan virke som en enkel måte å disposisjon, men utgivelser kjemikalier i vannforsyningen, bidra til problemer som antibiotikaresistens og hormon problemer i fisk. Eco-syklus foreslår å ta gamle medisiner til apoteket for fjerning eller helle lim inn pillen beholdere før du setter dem i søpla, slik den gjør medisinen ubrukelig.

Riktig kast olje

Kast gamle, unødvendige olje i en miljøvennlig måte å holde det fra forurensende vannforsyning. Både motor og matlaging olje kan skade vannkilder, så ikke hell vegetabilsk olje ned i vasken etter middag eller tømmes en kan motorolje i en innbindingsmarg. Kontakt lokale myndigheter å se om en husholdning farlig avfall collection programmet kan ta oljer for fjerning eller spørre på bensinstasjonen å se hvis de kan hjelpe. Mest bilindustrien forsyne butikkene tilbyr samling stasjoner for gamle olje uten kostnad.

Bruk søppel kan ikke toalettet

Unngå kaster elementer ned toalettet for å unngå vann. Flushing tamponger, bleier, pads og gamle profylaktiske ordninger ned toalettet tresko kloakk rør og oppbygging og overløp av giftige rå kloakk. I stedet, sted solid avfall elementer i en søppel kan, som anbefalt av New York Department of Environmental Conservation eller resirkulere dem hvis mulig. Å sette ting i søpla i stedet for toalettet betyr færre vann-sløse flush.

Velg Nontoxic produkter

Bruke nontoxic produkter for å holde deg selv og vannet rent. Sjampo, såpe, munnvann og andre elementer bruker minimere for hygiene finne veien inn vannkilder hver gang de dusje, vaske hendene og børste tennene sine, så forurensning med nontoxic personlig pleieprodukter. Prosjektet Clean oppfordrer bruker naturlige, organiske elementer uten parfyme og fargestoffer og merket "lett nedbrytbart," som de bare merket "nedbrytbart" kan ta lang tid å bryte ned, forurensende som de gjør.