Fortelt installasjonsinstruksjoner

June 16

Fortelt installasjonsinstruksjoner

Legge til en markise til dekk eller markiser over windows kan gi deg skyggelegge samt forbedre utseendet av ditt hjem. Med dagens utvalg av motoriserte markiser er det enklere enn noensinne å få kjøling komfort tilbys av markiser. Mange markiser på markedet er i dag enkelt for gjør-det-yourselfer installere med grunnleggende snekring verktøy.

Fortelt utvalg

Velg markiser i en rekke stoffer og en design. Vanligvis de fleste markiser er en middels lerret stoff, men du finner stoffer som er lettere eller tyngre avhengig av dine innstillinger. Velg et stoff som har ultrafiolett beskyttelse, så det kan vare lenger.

Markiser også kommer i en rekke farger. Du kan velge heldekkende farger koordinere med utsiden av hjemmet ditt, eller du kan velge fra en rekke stripete design i komplementærfarger.

Velg Fortelt valances som passer din stil. I tillegg til rette kanter, kan du velge Fortelt kantene med en seaside, omvendt V, bølger, gresk eller romersk-kurven.

I tillegg til markiser seg, må du avgjøre hvis du ønsker en motorisert trekkes tilbake markise, eller hvis du ønsker en permanent, stasjonære markise. Husk at en sterk vind kan forårsake skade på markisen, så en som trekker kan beskytte investeringen din fortelt.

Fortelt forberedelse

Før du installerer en Fortelt, må du få noen tillatelser nødvendig i din kommune. Hvis du installerer en motordrevne markise, må du også sette de elektriske linjene på plass. Noen markiser kobler inn eksisterende utsalgssteder, men andre krever at en elektriker hard-wire dem inn i huset er elektrisk krets.

Nøye åpne Fortelt emballasje. Skyv i markisen esken og håndtak den bare i sin montering bar. Hold i markisen av bakken, slik at det ikke bli skitne. Ikke bruk en kniv åpne plast ermet som dekker stoffet i markiser fordi det kan slip og forårsake uopprettelig skade i markisen før du selv installere den.

Les og følg alle instruksjonene for markisen. Kontroller at alle deler kom med i markisen. Lå deler ut, så du kan lett tilgang til dem når du fortsetter med installasjonen av fortelt.

Fortelt installasjon

Bestemme hvor du skal montere i markisen. Fortelt mounts må være på stenderne. Du må legge til en topptekst styret til huset for å støtte vekten i markisen. Også huske på at lengre markiser trenger en center støtte montert også. Hvis veggene ikke kan støtte vekten i markisen, kan du vurdere å feste i markisen til takskjegget eller bjelkelaget av huset.

Etablert i markisen veggen mounts. Justere tonehøyde eller nedover skråningen i markisen hvis nødvendig. Siden dette er en fabrikk pre-set, må du ikke foreta justeringer. Avslutt til strømnettet hvis markisen er motorisert.