Fortau reparasjon instruksjoner

May 29

Fortau reparasjon instruksjoner

En ødelagt eller sprukket fortauet ødelegger landskapsarbeid rundt hjemmet? Hvis du er et hus, finner på et tidspunkt trolig du din fortauet trenger reparasjon. Du kan enkelt fastsette fortauet på egenhånd, selv om det kan kreve litt tid og krever at du bruker verktøyene som du ikke kjenner. Det er viktig å først finne ut om skaden er liten og lokaliserte eller om det ville være mer effektivt å fjerne hele skadet skive av betong og nye støpe. Hvis skaden er i et lokalisert område, bruker du følgende instruksjoner.

Instruksjoner

•Vent ideelle værforhold. Temperaturen bør være mellom 50 og 80 grader F. Hvis temperaturen er lavere det vil forlenge tiden det tar betongen til å angi og minusgrader vil ødelegge betongen. I temperaturer over 80 grader F forherder betong for fort, muligens før du har tid til å jevne den. Hvis du må reparere betong i de varmere månedene, er det best å gjøre reparasjonene tidlig på morgenen når været er kuleste, og helst i skyggen.

•Saw rundt utsiden av det skadede området med en murblader, kutte minst 3/8-tommers dyp. Sett bladet i 5-graders vinkel slik at kuttet er bredere øverst enn nederst, og at det vil låse i oppdateringen.

•Fjern løs materiale eller rusk fra fortauet med en stålbørste og skyll fortauet med vann, med en svamp eller klut til å suge opp noen gjenværende pytter. La betongen fuktig.

•Mix betong oppdateringen i henhold til instruksjonene på produktet. Bruke på ødelagt eller sprakk områdene med en sparkel. Vær oppmerksom på at hvis du bruker oppdateringen tykkere enn 2 inches, sin naturlige krymping kunne anledning den å bryte bånd med gamle betongen.

•Bruk en svamp å opprette sklifri tekstur av gamle betongen når betongen er autorisert til punktet at det ligner fastheten i å trykke på en grapefrukt. Hvis du leter etter en jevn overflate bruk en stål murskje. For en overflate, vil kjører en sopelime over våt betongen tillate deg å oppnå dette.

Tips og advarsler

  • Ikke vente lenge etter blande vinyl betong før du bruker det på fortauet, som blandingen blir mer klebrig og vanskelig å glatte over tid.
  • Du kan finne konkrete oppdateringen på de fleste maskinvare eller hjemme forbedring butikker.
  • Bruk vernehansker for å beskytte hendene fra vinyl-betong.