Forsterkende laminat benkeplater

October 16

Forsterkende laminat benkeplater

Laminat benkeplater består av en presset styret plate, som plast laminat ark er kuttet, passer og festet. Laminat benkeplater installeres over rammen av skap nedenfor. De la langs toppen av rammen og er festet på plass av skrue montert vinkelparenteser som kobler til skap. Å lage din egen laminat benkeplater, er det viktig å forsterke potensielle problemområder å opprettholde og sterk, solid struktur.

Instruksjoner

•Measure lengden på hele fronten av laminat countertop. Kuttet en stripe av tre-quarter-tommers middels tetthet fibertre (MDF) til samme lengde med en sirkelsag. MDF stripen bør kuttes til ca 4 inches i bredde. Line spenne opp langs kanten av benken, og kontroller at alt er flush.

•Drill pilot hull, om to hver 12 inches, gjennom spenne og inn countertop nedenfor. Bruk en sjenerøs perle av trelim til undersiden av MDF stripen, og fest spenne på plass med tre skruer. Spenne serverer en dobbel funksjon ved både å opprette en mer kant og støtter alle sømmer langs laminat countertop.

•Gjenta prosessen på alle innsiden og ytterkantene rundt hele omkretsen av benken. Når du har forsterket kantene av telleren, legge til korset støtter og sikker opp noen skjøtene som finnes. Måle avstanden mellom to kanten klammeparentesene hvor en søm finnes. Kuttet MDF klammeparentesene for å passe med en sirkelsag og montere klammeparentesene med tre skruer som du gjorde i trinn 2.

•Apply en perle av reparer og deretter bruke spisst bolter for å forsterke hjørnene av laminat countertop der de to separate bitene møtes. Finn utklipp på hvert hjørne søm på undersiden av benken. Legge en bolt i hvert utklipp, og deretter snu countertop og plasser den i posisjon på skap. Boltene spisst med wrench. Boltene vil holde hjørne felles rask og hindre separasjon.

Sette inn en stripe av løvtre trim til fremkanten av partikkel styret countertop base. Kuttet en stripe av three-quarter-by-one-and-a-half-inch tommers løvtre trim å passe lengden på benkens stolpen. Bruke en perle av trelim ene Strip og trykk den på plass på forsiden av disken. Stasjonen etterbehandling negler hver 6 inches langs hele lengden av stripen. At limet tørke i henhold til produsentens instruksjoner. Dette lille stykke løvtre trimme vil gjøre telleren stivere, beskytte sine stolpen og motstå slitasje og dings bedre enn partikkel styret base under den.