Forstå betong vanntett

August 10

Forstå betong vanntett

Betong vanntett gjøres ved hjelp av mange ulike teknikker. Det er ulike måter å bruke det, forskjellige stoffer å bruke og enda en type panel som du kan installere under bygging eller ettermontering som vil vanntett betongvegger. Alle med solid gjør det selv erfaring kan gjøre mange av disse prosedyrene, men noen av teknikkene er bedre av håndtert av en profesjonell. Hvis du skal bruke disse metoder, må du bestemme hvilken som er riktig for deg.

Instruksjoner

•Apply en flytende membran. Du kan bruke flytende membraner med vanlige Malepensler og -ruller. Flytende membraner er kostnadseffektive, og noen som vet hvordan å male oppnår søknadsprosessen.

•Sett en ark membran over betongen. Dette er selvklebende, gummiert asfalt ark. Ark membraner er betraktet som to personer programmer: en person skreller av utgivelsen papiret fra lim støtte og én person stikker det ned og jevner det. Tenk på kontakt papir for betong, bare litt bulkier, og det er mindre tilgivende.

•Apply sementbaserte impregnering med lange håndtak gulvet kost eller pensel. Den blander går lett, mye som feier gulvet. Belegget vil ikke vanntett settling eller sprekker som oppstår, men enkel program gjør at nesten alle bruke denne metoden.

•Apply et bygget opp system som består av primer, asfalt og følte ark. Dette er den mest arbeidskrevende metodene her og også den mest spesialiserte. Du trenger en asfalt kjelen å varme asfalt, pensler eller rull for å bruke primer og en mopp gjelder asfalt. Når du bruker asfalt vil du holde følte ark over toppen av den. Du må bygge tre av disse følte lagene opp Vekselsvis asfalt og følte. Dette kan være den mest effektive vanntettingsmembraner løsningen, men det er vanskelig å implementere riktig.

•Sett bentonitt paneler over betongen. Natrium bentonitt er en claylike substans som absorberer 15 ganger volumet i vann. Dette stoffet er laget i paneler som er bokstavelig talt knyttet til konkrete yttervegger under klasse, som er så fylt over. Når panelene svelle som de absorberer vann, vil de ekspandere inn i sprekker og kløfter og gjøre en positiv vanntett forsegling. Med mindre en gjør-det-yourselfer er svært kompetent, er denne metoden for impregnering best overlates til en profesjonell.