Forskjellige måter å svare på telefonen

January 12

Forskjellige måter å svare på telefonen

Besvare telefonen virker som en enkel oppgave, men måten at du svarer telefonen setter tonen for samtalen. Hvis det er sjefen ringer, du ikke svare på samme måte som du ville besvare et anrop fra din ektefelle. Endre telefonen hilsenen for å gjenspeile situasjonen.

Standard hilsen

En av den "tryggeste" måten å svare telefonen er med standard hilsen - en enkel "Hello".

Formelle hilsen

Hvis du foretrekker noe litt mer formell, kan du svare med "Johnson residence" eller "Hei. Dette er Sally." Dette identifiserer deg selv for oppringere, slik at de kan være sikker på at de ringte riktig nummer.

Business hilsen

Du må ta ekstra forsiktighet når du svarer på din virksomhet linje, en uformell hilsen kan putte noen. Den vanlige måten å svare en business linje til staten firmanavn, navn, da spørre hvordan du kan hjelpe oppringeren. For eksempel kan du si, "Dahlia's Candy Shop. Dette er Betty. Hvordan kan jeg hjelpe deg?"

Tilpassede hilsener

De fleste mobiltelefoner og fasttelefoner noen nå har oppringer-ID, slik at du kjapt tilpasse slik at du svarer telefonen avhengig av innringeren. Du kan bare svare, "Hei mamma" når din mor ringer, men si, "Hva som skjer?" når det er en nær venn.

Gøyale hilsener

Når du vet den som ringer, foretrekker du kanskje å svare på samtalen på en morsom måte. En ting du kan gjøre er svaret som om du er telefonsvarer, ved å si, "Hei du har nådd Burts telefon. Jeg er ikke kjøpedyktig ta samtalen..."og se hvor lang tid det tar den andre personen å merke at du faktisk har besvart. Alternativt kan du late som en restaurant eller annen virksomhet å forvirre din venn.