Forskjellige måter å skjule skap baser

March 2

Skap baser er treklosser eller paneler som plasseres under skap i kjøkken eller bad gi skap høyden. Skap baser varierer i høyde, som bestemmes av verktøyet. Fordi skap baser ikke er del av kjøkkenregjeringen, finner noen mennesker seg å være mindre enn tiltalende. Heldigvis har CAB eiere flere metoder for å skjule skap baser for å gjøre dem mindre synlige.

Tre

En måte å skjule bunnen av kjøkkenskapet er å bare bruke samme type tre som kjøkkenskapet. Denne metoden gjør baser å gli inn i kjøkkenskapet, noe som gjør dem vises langstrakt og høyere. Denne metoden er nyttig for de som ikke vil basis av skap å skille seg ut, men heller å gli inn i den eksisterende innredningen og tre skap.

Legge til maling

Skap baser kan også males for å skjule de tre blokkene som holder skap opp fra gulvet. Lysere farger, for eksempel hvitt eller krem, vil skille seg ut hvis skap og gulvet er mørkere nyanser, mens mørkere farger vil skille seg ut mot lettere regjering og gulv nyanser. Maleri baser i samme farge som veggene skaper konsistens på kjøkkenet, men baser kan stå Hvis fargen på veggen er annerledes enn kabinettene eller gulvet.

Bakgrunn

En annen måte å skjule baser under kjøkkenskapet er å legge tapet langs grunnlinjen og langs gulvet. Ligner maling, tapeter bannere kan opprette konsistens med kjøkkenet veggene, hvis kjøkkenet veggene har bakgrunn på dem. Men kan tapet også brukes til å gjøre baser mindre synlig, som bakgrunn lik CAB fargen gjør dem ett med kabinett innredningen.

Keramiske fliser

En mer detaljert og moderne tilnærming er å bruke keramiske fliser på skap baser. Keramiske fliser legge tekstur, linjer, farge og personlighet til skap baser, tross nærheten gulvet. Hvis kjøkkenet har forskjellige farger og nyanser, er skap base keramikk en nyttig måte å innlemme alle fargene i ett sted å skape en sammenhengende design.