Forskjellige måter å impregnering kjeller

December 10

Fuktighet er felles for kjellere på grunn av temperaturforskjeller mellom bakken og temperaturen utenfor eller ovenpå. Fuktighet problemer i kjellere gjøre seg kjent i en rekke ulike måter, og hver vei har en bestemt metode for å håndtere den. Du må være helt sikker på årsaken til fukt i kjelleren, før du vet den mest effektive måten å gjøre kjelleren waterproof.

Kondens

En av de vanligste metodene for vann samling i kjelleren er kondens på vegger eller utsatte rør. Kondens er resultatet av en overflod av fuktighet i luften. Ofte denne fuktighet skyldes en intern kilde til varme som produserer et større enn normalt forskjellen mellom temperaturen i rommet mellom veggen og luften inne i kjelleren. Den mest effektive måten vanntett mot kondens er å installere en avfukteren. Hvis rørene er dryppende med kondens, kan du løse problemet ved å forbedre ventilasjon ved å forlate åpne en dør eller installere et vindu hvis mulig.

De generelle fuktighet

En generell følelse av fukt i kjelleren, spesielt nær gulvet eller på en vegg skyldes overflatevann som gjør sin vei gjennom grunnlaget eller ekspansjon felles. Kilden til denne typen fukt i kjelleren kan være flere: tette avløp fliser, vinduet godt eller dårlig drenering av taket. Måte til waterproof kjelleren, hvis dette er tilfelle, avhengig av årsaken. Du kan forbedre dreneringssystemet taket med takrenner eller nedløpsrør. En tetningsmasse kan ta vare på svært små seepage problemer i bare ett sted.

Stigende vannet tabellen

En høy vann tabell som tvinger vannet opp som følge av høyt trykk kan medføre en tynn film av vann på gulvet i kjelleren som ikke kanskje engang være merkbar før du går inn i den. I hovedsak er hva som skjer i dette tilfellet at kjelleren er langsomt blitt en godt. Du kan eller kan ikke bare oppleve denne typen kjelleren fuktighet tilstand etter en spesielt kraftig regn. Impregnering mot en stigende grunnvannspeilet krever installasjon av avløp fliser rundt omkretsen av stiftelsen eller underetasjen. Situasjonen kan også kreve at avløp fliser kobles til en storm kloakk. I noen tilfeller kan kjellere beskyttes ved hjelp av en sump pumpe.

Lekkasjer

Vann lekker eller sakte oser vei i kjelleren kan bare være en indikasjon på huset settling forårsaker sprekker i mørtel leddene. Lekkasje kan også være forårsaket av et tak som ikke renne godt. En annen måte som vann kan lekke inn i kjelleren er hvis du har en karakter som bakkene ned mot kjelleren veggen. Reparasjon sprekk i foundation eller vegger som impregnering i så fall. Impregnering mot en skråning betyr omdirigere skråningen fra kjelleren. Dårlig lekker krever en fullstendig impregnering av grunnmuren sikkerhetskopiert ved installasjon av avløp fliser.