Forskjellige måter å henge gardiner

December 22

Forskjellige måter å henge gardiner

I tillegg gir personvern og filtrering sollys, fungere gardiner som barrierer og dekorative knutepunkter. Gardin materialer og suspensjon metoder varierer fra strenger av skjell spikret til et stykke tre til luksuriøse fjernstyrt svart ut draperier. Først vurdere kravene funksjonell og estetisk og deretter grunne kreative muligheter for gardiner---både kommersielt tilgjengelig og hjemmelaget---som passer dine behov.

Hengende gardiner uten en stang

En uvanlig og uformelle vinduet behandling eller henger døren gardiner, suspendere grommetted eller kategorien-top gardiner fra dekorative kroker eller skuff trekker festet til vinduskarmen eller dørkarmen. Flyselskapet kabel (plast-belagte flettet stål kabel) strukket mellom øye-skruer fungerer godt til å suspendere alle typer gardin. Stram noen slakk i kabelen ved å feste en strekkfisk mellom en ende av kabelen og en øye-skruen festet til dør eller vindu rammen. Noen rimelig rett element, for eksempel en bambus stang, fiskestang eller en hockeykølle, har potensial for bruk i suspenderes gardiner.

Casement og kategorien-Top gardiner

Threading kategorien gardin casing (bredt hem på den øvre grensen av teppet som mottar gardin stang) eller stoff på øvre gardin grensen på en stang og påføring gardin stanga til en vegg, dør eller vindu rammen er to vanlige metoder for å suspendere gardiner. Disse metodene er enkle, billig og fungerer bra for mange hjem programmer. En ulempe å hengende gardiner foringsrør eller stoff kategoriene er at friksjonen mellom stangen og gardin stoff gjør det vanskelig å åpne eller lukke gardinene.

Lav friksjon metoder for gardin suspensjon

Mange alternativer for suspendere gardiner fra stenger krever liten innsats i åpning og lukking. Store metall maljer eller metall ringer festet til toppen av en gardin panelet glir lett over suspensjon stang. Klipp ringer kan raskt gjøre omtrent ethvert stykke stoff til en attraktiv gardin. Gardin spor montert i taket er belagt med Teflon så operatører som suspendere teppet glir lett. Denne metoden av gardin suspensjon er brukt på sykehus i flere tiår.

Nyskapende muligheter

Ønsker du en full og luksuriøse lagdelt gardin, ta dobbeltrom og tremannsrom gardinstenger mye arbeid og frustrasjon ut av å lage en flerlags vinduet behandling. Monteringsbrakettene hver holde to til tre stenger slik at du kan henge sheers, gardiner og en valance med bare ett sett med monteringsbraketter. Gardiner montert på svingarm stenger raskt åpne som doble dører for enkel tilgang til et skap eller andre område uten gardin stoff i veien.