Forskjellige fargede steiner

November 28

Steinene kan brukes i landskapsarbeid, smykker, dekorasjoner og mange håndverk og spill. Noen steiner brukes selv helbredende formål. Beste med steiner er at de kommer i mange størrelser, farger og teksturer. Ingen to steiner er like, og selv om de kan være like stein, vil det alltid være variasjoner i farge og design, gjør hver stein unikt og spesielt.

Birthstones

Birthstones er steinene som indikerer visse måneder av året. Generelt, disse typer steiner kalles "edelstener" og er minelagt for farge og lysstyrke. For uansett måned en person er født, er det en farget stein til å angi denne måneden. For eksempel er steinen for September sapphire. Juni har to steiner, perle og Alexandrite, men April er måneden for diamant, en av de mest verdifulle edelstener på alle.

Fargede steiner for landskapsarbeid

Det er mange fargede steiner huseiere kan bruke til å forbedre sine hager og innkjørsler og for andre landskapsarbeid behov. De vanligste typene steiner for landskapsarbeid er kalkstein, granitt, sandstein, marmor og travertin. Hver av disse steinene har en naturlig farge som kan fremheve noen hage eller naturlig område. Granitt, for eksempel kommer i mange farger, inkludert svart og ulike nyanser av rødt, beige, blått og grønt.

Forskjellige fargede steiner for mosaikk

I de tidlige århundrene var rundt 4 til 5 AD, egypterne og grekerne kjent for å lage mosaikk kunst med forskjellige fargede steiner, glass og biter av keramikk. Mosaikk var en av de vanligste formene for kunst kirkekunst og ble brukt i kupler kirker, store synagoger og betydelig regjeringsbygningene. Fargede steiner som turkis, garnet og småstein var brukt til å lage disse mosaikk. Mosaikk kunst er fremdeles populært i dag.

Fargede steiner for håndverk og spill

Forskjellige fargede steiner kan brukes for å dekorere et akvarium og selv bad for en spa-lignende atmosfære. De kan også være hyggelig tillegg til centerpieces atg bryllup eller partier. For en flerfarget stein spill, kan du prøve Mancala, en av de eldste afrikanske spillene med fargede steiner.