Forskjeller mellom San Pedro Cactus & den peruanske Apple kaktusen

November 11

Forskjeller mellom San Pedro Cactus & den peruanske Apple kaktusen

Ifølge Milwaukee Public Museum varierer mengden kakti arter fra 800 til 2000, inkludert peruanske apple og San Pedro. Selv om den peruanske apple kaktusen og San Pedro kaktus har mange likheter, har begge flere forskjeller som kan hjelpe deg med å skille dem fra hverandre.

Beliggenhet

Selv om begge arter av kaktus er funnet i Sør-Amerika, er de ikke alltid funnet i samme områder. Du finner den peruanske apple kaktusen over hele kontinentet i Sør-Amerika og i ABC-øyene, som ligger i den nederlandske delen av Karibia. San Pedro kaktus, derimot, kan finnes i Andesfjellene i Peru, samt ulike områder i Sør-Amerika, inkludert Bolivia, Ecuador, Chile og Argentina.

Utseende

Den peruanske apple kaktusen vokser fra 8 til 15 fot, men noen varianter kan vokse opp til 50 fot i høyden. Den har hvite til lilla, duftende blomster som måler ca 6 inches over og produserer en gule eller lys rød frukt som ligner en liten eple. Den peruanske apple kaktusen har også et tre-lignende utseende.

San Pedro kaktus når høyder av 12 til 30 feet og har hvit eller natur duftende blomster. San Pedro kaktus vises på Universitetet i Connecticuts liste over giftige planter. Men har det lenge vært en vanlig behandling i Andean tradisjonell medisin.

Omsorg

Den peruanske apple kaktusen vokser best i full sol med ingen skygge og foretrekker godt drenert mineralske jord. San Pedro kaktus er litt mildere vokse i full sol eller delvis skygge. Denne kaktusen kan dyrkes innendørs og i beholdere. Over vanning vil begge arter av kaktus være dødelig til anlegget. Videre både den peruanske apple kaktusen og San Pedro kaktus er kaldt tolerant og kan overleve temperaturer ned til-20 grader Fahrenheit.

Betraktninger

Både den peruanske apple kaktusen og San Pedro kaktus fungerer godt som planter i din hage eller plen. I tillegg har begge spines eller pinne som kan rote huden og forårsake smerte og irritasjon. Før du tar enten plante må ha heavy-duty arbeidshansker.