Forskjeller mellom gardiner & vinduet paneler

November 18

Forskjeller mellom gardiner & vinduet paneler

Designere bruker begrepet "vindu behandling" å beskrive av dekker vinduet uten å angi hvilken type dekker skal brukes. Vindusbehandling gjør bruk av gardiner, paneler, gardiner eller andre dekkplater å fremheve et rom samtidig som ulike nivåer av funksjonalitet, for eksempel isolasjon. Mange bruker vilkårene "curtains" og "paneler" om hverandre når du planlegger en vindu behandling, men det er noen viktige forskjeller.

Gardiner

Gardiner er en form av vinduet behandling brukes til å dempe lyden og isolerer mot varme og kalde været. Blendingsgardiner står på innsiden av panelet for å begrense eller blokkere ytre lys. Noen gardiner er rent dekorative, gjøres fra tynne stoffer, som silke, og litt mer enn fremheve et rom. Hva gjør vinduet behandling en gardin er oppsettet til elementene. Gardiner henge fra stenger med dekorative aksenter, for eksempel bånd eller ruffles. Decorators bruk gulv til tak gardiner til å gi illusjon av et høyere vindu. Andre gardiner strekningen knapt fra toppen til bunnen av rammen.

Paneler

Et vindu panel, er ifølge utleie dekorere Digest, alle fire sider vinduet hengende. Laken hengt opp med spiker til å dekke et vindu kan betraktes som et vindu panel. Begrepet brukes til å angi hovedkomponenten i vinduet behandling. Paneler brukes i gardiner, gardiner og andre typer vinduet behandlinger. Forskjellen er best forklares ved å sammenligne en skje til en tabellinnstilling. Panelet, i likhet med skjeen, kan brukes uavhengig. Et panel kan brukes alene for å dekke bare et vindu, sett på mange glassdørene. Imidlertid kombinere et panel med andre elementer som sashes eller liners, og det blir en gardin, lik måten en skje kombinert med en kniv og gaffel blir en tabellinnstilling.

Typer gardiner

Den vanligste typen dekorative gardin bruker knyttet rygg eller holdt tilbake paneler. Panelene henge fra en stang, og er festet til veggen med slips eller sash, gir vinduet inntrykk av en scene gardin. Cape Cod gardiner er lik grunnleggende stil. Stilen bruker paneler med ruffled kanter løst hengende fra stang og bundet av ved siden av vinduet skal være åpen. Cape Cod gardiner utfyller vanligvis en hytte-stil hus. Andre dekorative gardiner er biskopens ermet, der gardinene er trukket på forskjellige steder, å skape utseendet til en lun skjorteermet. Kategorien-top gardiner er vanlig i de fleste hjem. Kategorien-top gardiner bruke paneler med trinn eller kategorier øverst som krok over en bar strekker seg langs toppen av vinduet. Kategorien-top gardiner Skyv åpne og lukke uten bruk av mekaniske stenger.