Forskjeller i blad presentasjon på eiketrær

November 1

Noen 60 arter av eik finnes i Nord-Amerika, mellom busker trær. Bladene av disse ulike typer oaks avvike fra én type til neste.

Identifikasjon

Lobes av bladene av hvit eik har en avrundet utseende, en nøkkelfaktor når prøver å identifisere treet. De i kategorien red oak har vanligvis spiny og spisse lobes.

Størrelse

Antall lobes på en eikeløv er ikke konstant mellom artene. For eksempel kan den nordlige red oak ha opptil 11 separate lobes på et blad mens den sørlige red oak aldri har mer enn syv.

Typer

Litt oaks har blader som er elliptisk form, som laurel eiken. Andre som willow eiken har smale lengre bladene som ligner de av piletre treet.

Geografi

Mens mest eiketrær hele Nord-Amerika er løvfellende, shedding sine blader hvert år, noen få arter som live oak, Emory eik og silverleaf eiken er eviggrønne. Disse oaks som holder bladene vokse i ørkenen Southwest, dype sør og på Stillehavskysten.

Betraktninger

Eik blader endre til en rekke farger høsten avhengig av hva Art de er. De nordlige rød eik bladene gå ofte fra grønt til en murstein rød mens bur eiken er ikke så fargerik, snu chartreuse eller en gulbrun.