Forskjellene mellom rengjøring Grout med damp renere eller skrubber

July 23

Forskjellene mellom rengjøring Grout med damp renere eller skrubber

Om du installerer fliser på en vegg eller på gulvet, kan fliser bli skitten over tid. Når fliser og grout som fyller mellomrommene mellom dem, få skitne, har du et par tilgjengelig rengjøring valg. Enten du rengjør grout med damp renere eller skrubber avhenger av pengene som du vil bruke og hvor brikkene er plassert.

Injiseringsmasse scrubbere

Injiseringsmasse scrubbere avvike ikke mye fra standard rengjøring børster eller pads. Scrubbere inneholde bust eller strukturerte overflater brukes for skrubbing grout overflaten. Vanligvis har grout scrubbere en utstikkende delen som fall ned mellom flisene å sikre kontakt med grout mellom dem. Bruke grout scrubbere sammen med merket for fugemasse rengjøringsmidler eller Universal rengjøringsmidler. Hvis grout er farget, bruk når med blekemiddel.

Damprensere

Damprensere gir en mindre arbeidskrevende betyr av rensning mørtel mellom flisene. For å bruke en damp renere, fylle kammeret med vann, koble enheten og slå den på. Damprengjøringsutstyr varmer opp vannet og gir steam gjennom slangen. For å rengjøre med damp renere, holde slangen grout 15 til 20 sekund og deretter flytte slangen ned litt. Fortsett ned én linje med grout og tørk løsnet skitt med en klut.

Dusjvegger

Fliser og grout i Dusjvegger ansikt eksponering for mange organiske materialer som de fleste vegger og gulv ikke. Oljer i såper og sjampo, og selv fra hudkontakt, kan bli integrert i grout overflaten, som gjør det vanskelig å rengjøre grout med en scrubber og fugemasse renere, siden skrubber berører den bare overflaten. En damp renere bidrar til å løsne denne buildup ved å komme dypere inn i fliser.

Vegger og gulv

Enten du trenger en damp renere på grout i vegger og gulv utenfor dusjen, avhenger av hvor skittent grout er og hvor mye penger vil du bruke. Lys smuss kan vanligvis fjernes fra grout med en scrubber, som er den billigere av to rengjøring alternativer, men en scrubber kan ikke skaffe dyp nok rengjøring for hardt nedsmusset områder. Hvis du velger å bruke en damp renere, kan du vanligvis leie dem fra oppussing butikker hvis du ikke ønsker å kjøpe en.