Forskjellen mellom Versa-Lok & EP Henry Block Wall

December 23

Forskjellen mellom Versa-Lok & EP Henry Block Wall

Omvendt-Lok og EP Henry både markedet prefabrikert pin-sammen støttemurer entreprenører og huseiere. Støttemurer er bygget for å holde tilbake bakken og jord som ville flytte nedover hvis venstre alene. De brukes i landskapsarbeid lage unike nivåer, hager og terrasser. Omvendt-Lok selger blokker i fem stiler: standard, aksent, brolegge, mosaikk og omvendt-grønn, mens EP Henry selger vegger i systemer. Hvis du vet nøyaktig hva du vil veggen å ligne og nøyaktig hvilken størrelse du vil den skal være, er en EP Henry veggsystem sannsynligvis det beste valget; Hvis du ikke vil omvendt-Lok blokker gi deg litt mer frihet til å skreddersy veggen størrelsen til hagen din.

Emballasjen

Hovedforskjellen mellom produkter emballasjen. Omvendt-Lok selger sine fem stiler blokk som å lage en vegg. Hver stil blokk kan brukes til å bygge en vegg av en viss maksimal høyde og belastning, men innenfor disse blokkene kan brukes til å bygge en vegg av alle størrelser. EP Henry selger sitt produkt som veggsystem. I stedet for kjøpe enkeltblokker, du kjøper en veggstørrelse og få mengden enheter og tilbehør til å bygge en vegg som angitt størrelse.

Kreativ kontroll

Avgjør om du vil bygge en vegg som er nøyaktig 6 fot høy og fire fot lang, for eksempel, eller hvis du ønsker frihet til å endre størrelsen. EP Henriks 12 varianter av veggsystemer tilbyr et hus arbeider uten en entreprenør eller arkitekten en mer klar visjon av hva en endelige vegg ville ligne. På den annen side, Versa-Lok fem stiler blokk kan brukes til å lage lignende vegger, men byggeprosessen er mer åpent og derfor så er det endelige produktet.

Omvendt-grønn

En veldig annerledes produktet Versa-Lok tilbyr at EP Henry ikke er omvendt-grønne blokken. Omvendt-grønne blokkene er utformet for å skape en hengende hage vegg. Hver blokk har en 6-tommers plantable kjernen for voksende planter og en innebygd groove å holde vanning rør for automatisk vanning.

Distributører

Foreløpig EP Henry har lokale forhandlere i USA mellom New York og Virginia, så får en EP Henry system levert til California, for eksempel, kan kreve ekstra tid og kostnader. Omvendt-Lok, men har forhandlere landsdekkende.