Forskjellen mellom venstre & høyre hånd toalett

July 3

Forskjellen mellom venstre & høyre hånd toalett

De aller fleste av toaletter har flush håndtaket på venstre side av noen overfor tanken. Denne håndtere plasseringen er den samme blant toaletter bygget av ulike selskaper og vanlig i toaletter over hele verden. Noen ganger, men er det mulig å kjøpe et toalett med flush håndtaket på høyre side av tanken.

Forskjeller

Forskjellene mellom venstrehendt vann toalett og høyrehendt vann toalett er enkle. Den åpenbare forskjellen er flush håndtaket posisjon. Den andre forskjellen er utenfor visningen. Høyrehendt vann toalett er flush forsamlingen i boksen toalett et speilbilde av flush venstrehendt vann toalett. Samlingene er ikke annerledes, men de plasseres i tanken annerledes.

Håndtere plassering

De fleste toaletter har flush håndtaket på venstre side, og det ligger vanligvis på øvre venstre hjørne av forsiden av tanken. Noen ganger, avhengig av toalett merke og stil er flush håndtaket på venstre side av tanken ikke på forsiden. Høyrehendt vann toalett er håndtaket på tank forans øverst til høyre eller tankens høyre.

Tilgjengelighet

En betydelig forskjell mellom venstre - og høyrehendte rødme toaletter er tilgjengelighet. Fordi venstrehendt variasjonen er normen, finne en høyrehendt rødme er toalettet vanskelig. Enkelte butikker selger flush bokser med høyre-montert håndtak, og full toaletter med håndtak til høyre er ikke ofte på lager. Hvis du ønsker et toalett med et håndtak til høyre, kan du bestille en passende tank og montere den på ditt eksisterende toalett.

Bruk

Velge mellom en venstre - og høyrehendte kommer vann toalett ofte ned til bruk av toalettet. Hvis du er venstrehendt, håndtaket på venstre side kan være ideelt for deg fordi det er rimelig tilgjengelig på venstre hånd. Hvis du er høyrehendt, men vanligvis skylle toalettet mens du sitter på det, deretter er venstre plassering av håndtaket ideelt. Din personlige preferanse for rødme toalettet kan påvirke hvilken stil toalett er best for deg.