Forskjellen mellom totrinns & tre scenen blåsere

May 5

Forskjellen mellom totrinns & tre scenen blåsere

Siden 70-tallet oljekrisen, har hjem oppvarming ovner sett store fremskritt i effektivitet. Disse endringene har reist effektivitet fra 50 prosent mer enn 90 prosent. Multispeed ovn fans - blåsere - er en av disse truslene. Disse ovner har forskjellige stadier av produksjon. På dager når temperaturen nedgangen er minimal, opererer de på scenen en. Mer varme er nødvendig øke de viftehastighet og brenner utgang for å matche behovene.

Totrinns variabel hastighet ovn

En to-trinns variabel hastighet ovn bruker en to-trinns vifte og multilevel brenner for å tilby to varmeproduksjon. De vanligvis kjører på 60 prosent British thermal unit kapasitet når hjemmet trenger bare litt varme, så øker til 100 prosent kapasitet som det blir kaldere utenfor. Denne stilen av ovnen er roligere enn en ett-trinns ovn, er tilgjengelig i 80-95 prosent samlede produksjon effektivitet og anbefales for boliger som har to eller flere historier.

Tre-trinns variabel hastighet ovn

Tre-trinns variabel hastighet ovner er svært lik totrinns variabel hastighet ovner bortsett fra de kan operere på tre forskjellige nivåer i stedet for to. Ekstra scenen betyr ovnen skreddersyr nærmere varmeeffekt faktiske behovene til hjemmet. Resultatet er en mer behagelig levende miljø og økt effektivitet over en ett-trinns ovn. De tre stadiene angis på 40, 60 og 100 prosent av kapasitet.

Flertrinns blåsere

De fleste ovn ventilatorer har evnen til å kjøre med flere hastigheter. I et typisk ovn satt denne hastigheten samtidig med installasjonen, tar i betraktning størrelsen av hjemmet og lokale klimaet. Ovn hastigheten justeres ved hjelp av ulike ledninger terminaler når tilkoblinger makt.

Ett-trinns ovner

Ett-trinns ovner er de mest typiske ovner installert i dag. Ovnen har én hastighet og varme utgang. Når huset temperaturen når lav settpunkt på termostaten, deretter slås ovnen på. Når temperaturen når høy settpunkt, så lukke den ned. Fordelen med denne type ovner er at det blir mindre kompleks, slik det har færre komponenter å bryte.