Forskjellen mellom Siv, Starr & gress

September 3

Siv, Starr og gress er blomstrende planter - Dekkfrøede planter, så de har mange egenskaper til felles. Blomsterplanter utvikle frøene i en ovule i en eggstokk som utvikler seg til et frø jakke. Dekkfrøede planter ofte produsere frøene i blomster som har åpenbart kronblad over kronblader, men disse blomstrende planter har endret blomst deler. Siv er i familien Juncaceae. Starr er i familien Cyperaceae. Gress er i familien Poaceae.

Løper

Siv vokse i våt habitater: dammer, myrer og bekker. Deres blomstene har delikate kronblad kommer ut av grønne leaflike strukturer kalles kronblader. Rush kronblader og kronblader er tørr brunaktig skalaer kalt tepals. Siv har seks tepals. Rush blader oppstår på bakken og vikle rundt stammen. De runde stengler av siv er fylt med en svampete materiale som gir de vannfylte røttene med luft.

Starr

Starr også vokse i våt habitater. Starr blomster mangler kronblader og kronblader og er inne en tørr brun leaflike struktur kalt en Cone. Frø jakke skiller fra frø så frø ender opp ser ut som en en-seeded kapsel. Den trekantede formede stammer av Starr er en særpreger Starr. Stilkene er fylt med en svampete materiale lignende som i siv. Bladene er i trær rundt stammen.

Gress

Gresset familien ble en gang kalt Graminaea. Gress blomster, som løper og Starr, har endret kronblader og kronblader som kalles palea og lemma som ligner tørre gulaktig eller greenish blader. Lemma slutten på en lang spiky struktur kalt en awn. Frø jakke overholder frø, som kalles en korn. Gresset bladene er åpen og flat. Runde gress stilkene er hul mellom forstørret steder kalt noder.

Rush etterligner

I den samme våtmarken finnes miljøer hvor Starr og siv vokser også cattails i Poales familien og sneller i Equisetaceae familien som kan forveksles med siv og Starr. Cattails er blomstrende planter med lange bladelike blader blomster som ikke har kronblad og utvikle seg i en lang, tett brun struktur. Sneller er seedless karplanter bregner og klubben Moser. Sneller produserer sporer, ikke frø, og deres stammer er hul.