Forskjellen mellom Knockdown & sveiset dørkarmer

August 16

Forskjellen mellom Knockdown & sveiset dørkarmer

Arbeide i byggebransjen introduserer deg til en rekke tekniske verktøy og materialer. En viktig kategori er forskjellen mellom knockdown og sveiset dørkarmer. Dørkarmer fungerer bra for ulike prosjekter og fagfolk som installerer dem på forskjellige budsjetter.

Materialer

Både knockdown og sveiset dørkarmer er laget av stål. Hovedforskjellen er hvor ferdig rammene ankommer på døren.

Knockdown dørkarmer

Knockdown dørkarmer er ikke ferdig rammer. De kommer i tre deler, to doorjambs og en dør hodet, som du setter sammen selv. Dette alternativet er bra for en profesjonell som ikke tankene å sette sammen rammer og s arbeider innenfor et strengt budsjett.

Sveiset dørkarmer

Sveiset dørkarmer kommer samlet og smeltet sammen og krever ikke ytterligere konstruksjon. Rammen ledd som er sveiset sammen har blitt pusset og er glatt. Sveiset dørkarmer er ofte primet med maling.

Bestemme mellom to

Både knockdown og sveiset dørkarmer brukes ofte i kommersielle bygninger. De er like og er ofte laget av det samme materialet som galvanisert stål. Pris forskjellen og vurdere om du har tid og tålmodighet til å sette sammen bitene av knockdown rammen. Hvis du kjører kort tid og penger, kan du vurdere en klar å installere sveiset ramme.