Forskjellen mellom kaffe & Espresso Percolators

May 3

Forskjellen mellom kaffe & Espresso Percolators

Mens espresso og kaffe er begge laget av kaffebønner, varierer utarbeidelse av to drinker fra steking av bønner til metoden som kaffe og espresso lages. Vanligvis er espresso bønner en mørkere steke enn bønnene for kaffe. Espresso bruker også finere bønner og kaffe bruker en grovere grind. To metoder for forberedelse påvirker også den siste drinken. Espressomaskiner bruker steam til å gjøre en konsentrert drink, mens kaffe percolators koke kaffe.

Hvordan kaffe Percolators arbeid

Den moderne utformingen av en kaffetrakter ble patentert i 1889, og det ble raskt en populær husoldning vare før den ble erstattet av den automatiske drypp coffeemaker brukes i de fleste hjem i dag. En kaffetrakter varmer vann til en byll, og vannet flytter opp et metall strå og faller gjennom et metall kurv med kaffebønner. Kaffe faller til bunnen av potten og flytter opp halmen igjen sirkulerer gjennom maskinen. Mange percolators har et glass eller plast hetten på lokket til å vise fargen på kaffe som sirkulerer.

Smak

Percolators kan brukes å lage sterkere kaffe enn drypp maskiner fordi kaffen kan sive til ønsket styrke er nådd. Enkelte forbrukere tror at kokende vannet kan forårsake kaffe smake brent eller bitre; andre forbrukere foretrekker styrken av kaffe laget i en kaffetrakter kaffe laget med en automatisk drypper maskin. Selv om det er sterkere enn drypp coffee, er percolated kaffe fortsatt lettere enn espresso.

Hvordan Espresso maskiner arbeid

Espressomaskin ble oppfunnet i Italia i 1901. Ordet "espresso" betyr "laget i øyeblikket" på italiensk, understreker rask utarbeidelsen av denne kaffe drikker. Finmalt er kaffe, vanligvis laget med mørkt brent bønner, presset inn i et metall filter. Filteret er deretter koblet til en maskin som tvinger steam gjennom kaffegrut, produsere en tykk, mørk kaffe drink i under et minutt. Mange espressomaskiner også bruke damp å varme melk og produsere melk skum som legges deretter til i espresso.

Smak

Espresso har vanligvis en veldig rike, mørke smaken fordi kaffebønner brukes for espresso er vanligvis stekt lenger enn drypp kaffebønner, og damp forberedelse produserer en konsentrert coffee drink. Forberedt drikke er mørk brun med en lys karamell skum.