Forskjellen mellom Interlining & fôr gardiner

April 4

Forskjellen mellom Interlining & fôr gardiner

Kanskje gir ingen andre elementer av hjemme dekorasjon mer glede enn gardiner som dekker windows. Enten de er åpen eller lukket, draperier er ofte et samlingspunkt i rommet og skal koordinere med dekorere ordningen. I tillegg gir de personvern og en følelse av velvære samt. Folk tilbringer noen ganger mye tid på å velge fargen på deres gardiner. Men kan de ikke undersøke selve byggingen, bruk av en fôr eller interlining.

Draperi grunnleggende

Draperier kommer ikke bare i en rekke design, farger og teksturer, men i mange ulike typer stoffer også. Folk kan velge fra ferdige gardiner, egendefinerte rekkefølgen eller plukke et stoff og sy egne. Noen stoffer som brukes for draperier er tyngre eller mer ugjennomsiktig enn andre og gi personvern. Men kan bruk av fôr og kuttet ut gjøre selv en lett eller ren stoff ugjennomsiktig og å gi personvern og blokkere lys. Selv om draperier er generelt foret, har de alltid ikke en interlining.

Fôr grunnleggende

En foring beskytter baksiden av gardiner fra lys og støv. Lyset kan falme farger og svekke draperi stoff, spesielt materialer som bomull eller silke. Fôr stoffer er vanligvis billigere enn materialet som brukes for draperier. I tillegg er fôr for gardiner ofte helt hvitt, siden folk kan se fôr gjennom vinduet fra gaten. Men kommer noen ganger fôr i en farge kontrast eller koordinerer med at av gardiner.

Interlining grunnleggende

En interlining går mellom draperi stoffet og fôr. Fargen spiller ingen rolle hvis det viser gjennom drapere eller lining materiale. Interlining gir isolasjon; tunge, formelle gardiner er ofte interlined. Men i gardiner laget av en lett, åpne-veve stoff, legge til en interlining bidrar til å myke opp lys som filtrerer gjennom. Draperier har ikke å ha en fôr, med mindre de er interlined. Da trenger de alltid en foring.

Diverse

Du ville kutte fôr materialet til dimensjoner litt lengre og bredere enn de ferdig mål av gardiner. Måle fra bunnen av overskriften hemmed lengden på drapere, legger du 2.75 tommer til lengde og 1,5 tommer bredden. Derimot klippe du interlining stoffet til de samme dimensjonene som den ferdige draperi. Grunnen til det er hensikten med fôr, som er å beskytte draperi stoffet. I ferdige gardiner omslutte fôr og draperi stoffene interlining.