Forskjellen mellom forseglet bly syre & APC

May 5

Forskjellen mellom forseglet bly syre & APC

Batterier og uninterpretable strømforsyninger ble utviklet for å gi backup eller alternativ strøm i tilfelle en nødsituasjon. Hovedkomponentene i ledelsen Batterisyre er blyplatene elektroder, skilletegn som er laget av gummi eller noen andre isolator og en syre som bærer den elektriske strømmen fra en elektrode til den andre, kalt elektrolytten. Uavbrutt strømforsyning (UPS) består tørr-cellen batterier som leverer strøm til kretser når elektrisk strøm mislykkes.

Bly syre batterier

Oppfunnet i 1859 av franske fysiker, Gaston Plante, er bly syre batterier typen oppladbare batterier som virker på et prinsipp om kjemisk reaksjon som skaper elektrisk strøm. Et batteri genererer elektrisk strøm i form av likestrøm (DC). Batteriene er fylt med elektrolytt løsningen består av ca 65 prosent vann og 35 prosent svovelsyre. Når du bruker batteriet, svovelsyre reagerer med blyplatene forårsaker en kjemisk reaksjon som utgir elektrisk strøm. Når batteriet lades, den kjemiske reaksjonen reverserer og gjenoppretter kraften av batteriet. Batteriet lades ved å sende en ekstern strøm gjennom batteri elektroder, eller terminaler.

Backup strømforsyning

American Power Conversion (APC) er en USA-basert selskap som spesialiserer seg på produksjon av avbruddssikre strømforsyninger. En APC uavbrutt strømforsyning (UPS) brukes som en alternativ strømforsyningen ved strøm feil eller en slippe ut. Enhetens beste egenskap er dens reaksjonstid. I motsetning til andre kraftprodusenter, UPS overvåker de tilgjengelige strømforsyning og umiddelbart trinn i hvis den elektriske strømmen blir brutt. Elektrisitet lagres i tørr-cellen batterier som likestrøm men leveres i form av vekselstrøm (AC). UPS har batterier som lade mens strømforsyningen er på, og like strømbrudd skjer, UPS leverer strøm til enheter som er koblet til UPS.

Forskjeller mellom to

Den største forskjellen mellom UPSEN og bly syre batteri er at UPS genererer øyeblikkelig strømforsyning så snart det er en makt fall. Enheten samtidig krefter opp og leverer strøm uten noen forsinkelse, mens et bly-syre batteri ikke har slik bestemmelse av avbruddsfri strømforsyning. Også, bly syre batterier generere likestrøm men UPS genererer vekselstrøm fordi, selv om batteriene i UPS også generere DC, men som er konvertert til AC av inverter montert i UPSEN.

Ytterligere forskjeller

En avbruddsfri strømforsyning er hovedsakelig brukes der vi krever absolutt ingen forsinkelse i kraft kutt og backup forsyning. I bly syre batterier er det en forhåndsbestemt forsinkelse som kan gis på den tiden. Et bly-syre batteri brukes der vi trenger umiddelbar økning i begynnelsen. Bly syre batterier brukes vanligvis i biler, men UPS kan drive hele bygninger og institusjoner. UPS er også verdifull når det kommer til umiddelbar surges i kraft eller svingninger i strøm fordi UPS filtrerer strøm og passerer bare konsekvent, betinget elektrisitet.