Forskjellen mellom en kobber mannlig & en kvinnelig Adapter

June 8

Forskjellen mellom en kobber mannlig & en kvinnelig Adapter

Kobberrør er brukt i bygge hus for å mate vann fra viktigste vannforsyningen linje til resten av hjemmet. De fleste hjem bruk Type L kobber rør som er en middels vegger tre-åttendedeler pipe. Rørene er koblet bruker adaptere og loddetinn for å danne en semi-permanente obligasjon. Rørene kan skilles om nødvendig på tilkoblinger ved å bruke varme loddetråd smelter den. Merke brukes til å koble rørene tilbake sammen.

Når kort brukes

Når passende kobberrør vil rørlegger kutte rørene til ønsket lengde. Han vil rense enden av klippe røret og bruke flux sammensatte på utsiden av røret slutten. Røret slutten settes inn i en ende av en adapter. Kortet har en større i diameter enn røret slik at røret til skyve i. Andre stykke rør settes inn i den motsatte enden av adapteren opprette en forbindelse mellom de to rørene. Rørlegger solders deretter rørene sammen danner en obligasjon.

Mannlige Pipe adaptere

Mannlige rør adaptere passe inn i en kobber rør og koble til en kvinnelig gjengede pipe på den andre enden. Den gjengede delen av kortet er koblet til den kvinnelige slutten av tilstøtende røret. Hunnkoplingen på kortet settes over slutten av kobber rør som må bli loddet til. Kortet kan koble to stykker av rør som er samme diameter. Hvis en størrelse mellom rørene er nødvendig, kjøpes hankontakter har to forskjellige størrelser på begge ender.

Kvinnelige kobber adaptere

Kvinnelige kobber adaptere brukes til å koble to stykker av ulik størrelse rør sammen og er gjenget på den ene enden slik at kortet til å koble til en gjenget pipe. Kvinnelige kortet passer over en mannlig gjengede pipe og strammes ved hjelp av en pipe skiftenøkkel. Den mannlige enden av kvinnelige kortet er så loddet til kobber rør som den kobles til. Kobber forbindelseslinjer til viktigste vannkilde i et hjem krever bruk av en kvinnelig kobber adapter.

Sikre fast Adapter

Når stykker av kobber rør kuttes rørlegger fjerner grader og scuff opp utsiden av røret slutten med enten en pipe børste eller bot-korns slipepapir. Innsiden av kortet er også scuffed bruker sandpapir. Fluks brukes på utsiden av kuttet røret og på innsiden av kortet. Det kutte slutten av røret settes inn i adapteren. Rørlegger bruker deretter varme med en blowtorch å smelte fluks og gjøre røret varme. Loddetinn brukes mellom kortet og kobber rør til en semi-permanente obligasjon. Den gjengede enden av en adapter har rør bånd pakket rundt den mannlige tråder før det er strammet til parring røret med en pipe skiftenøkkel.