Forskjellen mellom en kaktus pære & en Nopale Cactus frukt

December 28

Den piggete pære kaktusen (Opuntia spp.), også kjent som kaktus pære og indiske fig, er innfødt til sørvest og Mexico. Vokst i århundrer for sine anbud pads og søt lilla-rød frukt - nopales og kaktus pærer, trives piggete pære i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 3b gjennom 11, avhengig av variasjon.

Piggete pære kaktus

Den piggete pære kaktusen og dens mange hybrider dyrkes i Sør, sørvest og Mexico. Mens tenkt som en ørken plante, vokser piggete pære i hagen så langt nord som Michigan. Stikkende pærer er brukt som en naturlig gjerde, med sin vridd, spiny pads holder ut både dyr og menneskelige inntrengere i små landsbyer og store byer, inkludert Los Angeles.

Nopales

Nopales er ikke egentlig en frukt. De er små, unge, kjøttfulle pads på kaktusen. Nopales spises kokt eller stekt i strimler, kokt med egg eller syltet. Rå nopales er snittet i strimler for salater; den tekstur og smak er like grønne bønner. I tillegg til sine kulinariske bruker, er sap brukt som en brenne sårsalve ligner på aloe vera og myggolje.

Kaktus pære

Piggete pære frukt utvikle etter kaktus blomster, med hver gul, oransje eller rød blomst varer en enkelt dag. Som blomster Ton, ovale, utvikle frø-bærende kaktus pærer, også kjent som tunfisk. Søt og juice er spist rå, gjort i syltetøy eller kokte ned til en sirup, som deretter brukes til gelé eller godteri. Sirup kan også være Syrnete i "coloncha," en alkoholholdig drikk.

Høsting

Unge nopales høstes opptil seks ganger i året fra modne planter. De små, ømme putene fjernes med lange håndtak tang og en skarp kniv. 2 - til 3-tommers kaktus pærer høstes også med lange håndtak tang, kronglete og festes av kaktusen. Vær forsiktig i håndtering av både nopales og kaktus pærer; Bruk hansker mens vask og fjerne større spines og små, hairlike spines kalt glochids.