Forskjellen mellom Clover & appelsinblomst honning

October 24

Forskjellen mellom Clover & appelsinblomst honning

Av mer enn 300 varianter av honning er kløver og oransje blomst to av de vanligste. Kløver honning kommer fra nektar av clover blomster, mens appelsinblomster er den oransje-blomstre honning.

Kilde

Clover, som er knyttet til alfalfa, finnes over hele USA, mens appelsinblomster bare produseres i semi-tropiske klimaer, som finnes i California, Florida og Texas.

Farge

Fargen på kløver honning avhenger av clover som genererer nektar og geografisk plassering av planter. Den endelige fargen kan variere fra klar hvit til lys gult til oransje. Appelsinblomst honning er vanligvis lys i fargen.

Smak

Oransje-blomstre honning er har en mild, frisk smak med lyse sitrus smak. Clover honning er også mildt i smaken, så vel som sødme.

Bruker

Takk til deres mildhet anses både kløver og oransje blomst honninger å være "klassisk bord honninger." De kan brukes i matlaging og kan brukes å blidgjøre drikker, frokostblandinger, brød og andre matvarer.

Kløver varianter

Det finnes en rekke clover honning varianter, inkludert Rødkløver, Sweet Clover, hvit nederlandsk Clover og White Sweet Clover.

Andre varianter

Noen varianter av honning har sterke, fyldige smaker og mørke farger. Eksempler er avocado honning, bokhvete honning og eukalyptus honning.