Forskjellen mellom bygg og hvete planter

October 14

Forskjellen mellom bygg og hvete planter

Bygg og hvete planter dyrkes i Midtvesten og Canada. De er tilpasset lav regnskyll og jord i disse områdene er dyrket på frø i hodene på toppen av den eldre planter. De er begge gress, men det er mange forskjeller mellom to. En forskjell er deres bruk som mat.

Hvete er for å gjøre brød

Hvete er vokst for matvarer som brød, sprakk, nudler, pannekaker og ruller. Hver hvete utvalg har en forskjellig bruk i matvarer. Hard røde hvete brukes hovedsakelig for å lage brød mel. Durumhvete brukes i makaroni og spaghetti. Hvit hvete brukes til bakverk. Myk røde hvete brukes for kjeks, kjeks og kaker.

Bygg er for øl og husdyr Feed

Feed bygg er for husdyr. Malting Bygg brukes til å lage øl. Etter malting bygg er høstet, er det omdannes til malt. Malt brukes i øl-making prosessen. Noen av malt brukes i frokostblandinger og andre frokostblanding produkter. Plante oppdretter begynner å utvikle Bygg varianter for menneskelig konsum.

Botaniske forskjellene mellom hvete og bygg i stammen

Det er vanskelig å skille mellom gress før de produserer frø. Du må sammenligne strukturene, kalt auricles, på blad krage å fortelle forskjellen mellom gress. Auricles er små strukturer som henger fra kragen og vikle rundt stammen. Bygg har lenge slår auricles som er fri for hår. Auricles på hvete planter er kortere og har liten hår. Bruke et forstørrelsesglass for å se dem.

Forskjeller mellom hvete og bygg frø

Både hvete og bygg har frø som ligner liten, hard bær. De har begge også små belegg som omgir frø. Disse gulvbelegg kalles lemma og palea. Når du fjerner hvete seed fra leder av anlegget, er det lett å fjerne disse gulvbelegg fra frø. Bygg er helt annerledes, med lemma og palea smeltet i frøet. Med perlen bygg, er disse gulvbelegg pusset av.