Forplantning og pollinering av en Lemon Tree

October 6

Sitrontrær kan overføres mange måter, de fleste som omgå deling helt. Nøkkelen er å avgjøre hva størrelse treet du, hindringer sitron treet ansikter i miljøet ditt, og hvor lenge du vil vente en moden treet.

Forplantning

Sitroner, overføres som de fleste sitrus, med "T" borekaks eller pode på solid rot lager. "T" borekaks er små greiner kutte et par inches før og etter en blad-bærende gren, og plantet "T" krysset i bakken og løvrike grenen er loddrett. Også er ønskelig sitron frukt størrelser og smaker ofte podet på roten lager som er motstandsdyktig mot sykdom eller miljøstress, som Sure oransje.

Pollinering

Sitrontrær kan self-pollinate, og er selv-fruktbart. Når det er sagt, hybrider kan bli konstruert av cross-pollinating forskjellige sitron varianter. Komplikasjon kommer i at hver sitron frø gir flere frøplanter, med en inneholder krysset arvestoffet, og resten er kloner av overordnede sitron treet.

Betraktninger

Overføring fra frø betyr venter mange år (rundt 15) før treet bærer frukt, hvis grener fra frøplante er podet på mer moden rot lager. Dermed er pode og borekaks de foretrukne metodene for lemon tree overføringen. Borekaks ikke alltid justere tøffe grunnforhold, så vurdere pode med mindre din jord er rik, fruktbare og godt drenert.