Formelle vinduet behandlinger

September 5

En formell rom fortjener formelle vinduet behandlinger for å gjøre rommet komplett. Formelle vinduet dressinger bør blandes med møbler og tilbehør i rommet. Hensynet bør gis til stoffet på plass på møbler i rommet. Mønstre konkurrerer med mønstre vil ikke Vis bokstaver windows eller møbler. Den perfekte blandingen av stil og stoff er nødvendig for et elegant rom.

Stoff

Velg stoff i fløyel og silke, damask for en formell titt. Fløyel og Silke gjør vakkert draperi stoffer og anses elegante materialer. Damask klut har vevd design som er hevet over bakgrunnen av stoffet. Designen er vanligvis større og draperier bruker damask kan over kraft et rom med mindre forsiktig tanke er gitt til møbler og tilbehør.

Opprette en formell utseende med pleated rene gardiner som er innrammet med gardiner. Utseendet på fransk folder, eller trippel folder, gir et utseende til et vindu. Bruk to separat gardinstenger for dette. Stupbratte gardiner kan trekkes åpent på dagtid med gardiner trakk og koblet til tie-backs. Om kvelden skal gardinene lukkes med lukking eller har gardiner henger til side.

Toppers

Dekorere toppen av vinduet med gesimsen for en dramatisk oppskalere for en behandling. Tre gesimsen kan ha en farget overflate eller det kan være dekket i stoff å matche draperier. Utfylling brukes under stoffet å runde og myke hjørnene. Den nedre kanten kan kuttes rett, buede eller scalloped.

Bruke en swag som tilsvarer draperier fullfører en formell titt. Store stuper swags vil legge eleganse til et vindu. Swags vil også skjule stenger når gardiner og forheng trekkes tilbake. Montering swags høyere enn vindu rammen vil legge høyden til et vindu for å gjøre det skiller seg ut i et rom.

Ekstra

Velg en finial laget av messing, crystal eller tre knytte til en stang. Finial bør utfylle decor av rommet. Hvis krystall vises på rommet så kjøpe krystall finials for å blande vinduet med rommet. Et rom som er brukt på en studie eller Hi med vakre tre molding vil bli supplert med utsmykkede tre finials.

Trekke forheng ved siden av vinduet og bruk tasseled bånd på holdbacks for en rik utseende. Flettet eller tvunnet silke tau med dusk knyttet er svært attraktive og funksjonelle også. Finials og tasseled bånd er en umiddelbar fikse for mer elegant Vinduer.