Formålet med ventilen på en støvsuger aksel

July 16

Formålet med ventilen på en støvsuger aksel

Alle støvsugere har motorakselen og vent. Vakuum modeller som har en motorakselen ventil har også et filter som dekker åpningen. På en oppreist vacuum er akselen i den sentrale delen av som holder vesken på bunnen av beholderen. På de fleste canister vacuums er akselen på baksiden av beholderen.

Formål

Ventilen på akselen kan nok luft å strømme for å kjøle motoren mens vakuum er i bruk. Ventilen er også del av vakuums system som flytter luft, opprette inntaks for vakuum å plukke opp skitt. Motorakselen og vent er innkapslet i beholderen og beholderen er forseglet for å opprette sugekraft. Hvis beholderen lekker eller er ikke riktig installert, opprette ventilen ikke nok sugekraft.

Filter

Et filter dekker motorakselen ventilen. Filteret på ventilen beskytter motoren fra støv og skitt, men lar luft kan strømme gjennom. Vakuum inntaks tiltrekker seg støv og rusk, selv utenfor vakuum bag og inn i beholderen.

Filtrere endre

Vakuum produsenter krever rengjøring eller erstatte motorakselens filter rutinemessig. Hyppigheten av erstatter motorakselen filteret, avhenger av hvor ofte vakuum brukes. Kontroller filteret og riste av støv når endre vakuum pose eller tømme rusk koppen. Hvis filteret er skitten, følg vakuum produsenten å vask eller erstatte den. Vakuum fungerer om filteret ikke endres. Imidlertid forkorter endre filteret og effekten av vakuum ved at støv og rusk å samle i motoren.

Ekstra vedlikehold

Støvsugere har minst to kanaler - en motorakselen ventil og en eksos vent. Som akselen ventilen, bør eksos vent rengjøres eller erstattet rutinemessig. For å sikre motorakselen beskytter vent motor, bruk en lett fuktig fille å tørke innsiden og utenfor beholderen fjerne støv og rusk hver gang vakuum bag er endret. La det tørke før remontere vakuum.