Formålet med søyleboremaskin

March 16

Formålet med søyleboremaskin

En drill trykk er en av de mest allsidige verktøyene i noen butikk. Vanligvis forbindes med metall fresing og maskinering, har den mange formål for butikk metall eller tre.

Generelt

Uavhengig av medium brukes, er den grunnleggende hensikten med en drill trykk å bore helt rett hull. Materialet er lagt på et gjerde vinkelrett drill hodet og bore hodet senkes.

Maskinering

En drill trykk, er på grunn av sin presisjon og kontroll, ofte brukt til å bore i metall enkelt hull eller tråder eller i noen tilfeller forme metall.

Mortising tre

Fordi en drill trykk gjør perfekt vinkelrett hull er det et utmerket verktøy for å lage delen mortise mortise og tenon felles i tre. Det er spesielle vedlegg å gjøre denne jobben enda enklere.

Sliping

Spesielle drill/trommelen sliping vedlegg kan kjøpes for å opprette en nøyaktig multispeed drum sander. Disse verktøyene er perfekt for kurver og runde kanter og hull.

Dreiebenk

Med litt arbeid kan du slå en drill Trykk inn en loddrett dreiebenk. Dette kan du gjøre forskjellige former fra lager til mange ting, inkludert bord ben.